درود ،
دوستان عزیز لطفاً یک آپلود سنتر معتبر و همیشگی و رایگان که با لینک مستقیم باشد ، لطفاً معرفی کنید .
پ.ن » ایرانی یا خارجی بودن آپلود سنتر مهم نیست ، مواردی که در بالا گفتم مهم هست .
موفق باشید .
درود ،
دوستان عزیز لطفاً یک آپلود سنتر معتبر و همیشگی و رایگان که با لینک مستقیم باشد ، لطفاً معرفی کنید .
پ.ن » ایرانی یا خارجی بودن آپلود سنتر مهم نیست ، مواردی که در بالا گفتم مهم هست .
موفق باشید .
.
درود ...
فکر نکنم همچین آپلود سنتری وجود داشته باشه . آپلود سنتر های زیادی رو میشناسم که میتونن این قابلیت ها رو ارائه بدن اما رایگان نیستن . برای اینکه فایل هاتون حذف نشه یا با لینک مستقیم همراه باشه ، باید هزینشو بپردازید . با این حال منتظر نظر بقیه دوستان هم در این مورد بمونید ...
بهتره از کلودهای بزرگ دنیا مثل Mega.nz و Google Drive استفاده بکنید.
مگا کلود بسیار قدرتمند و امنیه و سرعت مناسبی داره البته نباید انتظار لینک مستقیم با idm ازش داشته باشید خودش یه اپ داره با اون با نهایت سرعت و تا حجم 50 گیگ دانلود می تونید بکنید.
هیچکدوم لینک همیشگی نمیدن. حتی خارجیها(البته بطور اختصاصی فضا میدن ولی نمیشه پابلیک کنید)
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
از آپلودبوی استفاده کنین، مطمئنه
از رزآپ استفاده کیند
rozup.ir
فضاش هم اشتباه نوشته 300 مگ
2 گیگ فضای دیفالت داره
لینک مستقیم میده
ب جز خداوند ، چیزی ب اسم همیشگی وجود نداره دوست من ... و هیچ کس نمیتونه ب شما تضمین همیشگی بودن رو بده .
در هر صورت ، پیشنهاد من ب شما http://uploaded.net هست ، خودم ازش استفاده میکنم و راضیم .
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)