نوشته اصلی توسط
iranpersian
دوست عزیزم اگر سرعت دانلود ۴ مگابایت در ثانیه در نظر بگیرید اینکی که شما گفتید سرعت پورت شبکه ۱ گیگابیت نمیشه. (و اگر منظورتون از ۱ گیگابایتی که گفتید سرعت دانلود بود که اصلا چنین چیزی روی سرور های خونگی و تجاری هم وجود نداره.)
وقتی سرعت دانلود ۴ مگابایت در ثانیه باشه یعنی سرعت پورت شبکه داره ازش مقدار دقیقا ۳۳Gbps استفاده میکنید.
نحوه تبدیل سرعت دانلود kb/sec یا Mb/sec به مقدار استفاده شده از سرعت پورت شبکه که واحدش Gbps یا Mbps هست رو میتونید طبق تصویر پیوست در سایت زیر ملاحظه کنید:
فایل پیوست 31898
- - - Updated - - -
ما الان سرور هامون سرعت پورت شبکه ۱Gbps واقعی دارن که سرعت دانلود میشه حدود ۹۰۰ مگابایت در ثانیه
اگر فردی دانلود و آپلود زیادی داره میتونه یک سرور اجاره کنه و روش ویندوز نصب کنیم براش و بدون اینکه از حجم اینترنتش کم بشه در داخل سرور آپلود و دانلود کنه. که در زیر میتونید سرعت سرور در تاپ وب رو که از بیشترین حد ممکن هست ملاحظه کنید.
speed server.png
ما الان سرور هامون سرعت پورت شبکه ۱Gbps واقعی دارن که سرعت دانلود میشه حدود ۹۰۰ مگابایت در ثانیه
جان ؟
یه صفر و کم کنید ( 900 ؟ )
اما برای پورت اختصاصی شما باید به طور متوسط در در شبکه خالی حدودا 125 مگابایت بر ثانیه دریافت کنید
به ازای پورت 1 گیگابیتی که دریافت کردین
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
من میخواستم یه خط رو بخرم و به اینترانت رو در کنار اینترنت وصل کنم واسه دانلود از سایت های ایرانی
اما درد کمال تعجب سرعت اینترانت از اینترنت کمتر هست و قیمتش هم بالا
http://www.bistnet.ir/ADSL/Tarrifs
دلیلش چیه؟
من میخوام حدود ۵۰ گیگ فایل دانلود کنم. راه حل چیه که با هزینه کم دانلود کنم؟
ایرانسل تعرفه های خوبی داره
تاجایی که خبر دارم از شاتل هم میتونید سرویس اینترانت تهیه کنید هزینه ترافیک پایینتر