دوستان میشه عواملی که باعث خرابی و سوختن هارد توسط خوده کاربر میشه رو بگید که انجام ندیم با تشکر.
دوستان میشه عواملی که باعث خرابی و سوختن هارد توسط خوده کاربر میشه رو بگید که انجام ندیم با تشکر.
اصلی ترینمشکلخود هارد هست
موارد زیادی وجودداره متاسفانه با موبایل هستیم
یکموردی که خیلیبه عمر و کیفیت هارد شما اضافه میکنه Defrag هست
عوامل بسیاری وجود داره
اما مجدد عرض میکنم
خود هارد دراولیته
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
احه یه جا یه کامنت دیدم نوشته بود ما یه سرور تحویل مشتری دادیم ، 2 تا هارد نو رو زد سوزوند ! اخه چیکار کرده که هارد خراب شده.. اینجوری باشه که مثلا من میام از یه جا یه وی پی اس ارزون میگیرم میزنم هارد سرور میسوزنم ! چه جوریاس
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
چی باعثمیشه؟
سرور بهکسیکه هارد خیلی ودر گیر میکنه ندید
افزایش بازدید
درخواست دانلود بالا
جا به جایی زیاد فایل ها و...
هرچی که هارد ودر گیر میکنه.
البته در مواردی دیده شده سرور بدون استفاده هم هاردش سوخته
کهمیتونیمیادی از هتزنر و دیتاشککنیم
البته اینطوری ها هم نیست طبیعتا استفاده شده و البته شکی نست سری قدیم هارد هتزنر اینترپرایز نبودن و خوب طبیعتا بخاطر مورد استفاده قرار گرفتن برای سرورهای دانلود و حجیم طبیعی هست که باید بسوزند. البته نه هارد نو نو(جز اینکه هارد ریجکتی کسی استفاده کنه) دیتا شک هم از این قضیه مستثنی نبوده
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
سلام
هارد ها از سمت دیتاسنتر ها ارائه نمیشه که بگیم کدام دی سی بهتر ...
درسته نوع هزینه کردن دیتاسنتر ها باعث بوجود امدن خرابی یا طول عمر بیشتر میشود
اما سازنده و نوع خرید دیتاسنتر مهم تر هست تا اسم دیتاسنتر
---
در مورد استارتر ..
یکی از کاربران هفته پیش 7 هارد روی سرور رداستشین سوزوند
مرحله 4تا
و دوباره 2 روز بعد 3تای دیگه
این دلیل نیست بگیم مقصر دیتاسنتر هست ... یا کیفیت پایین بوده ..
در هتزنر بعد از 6 سال فعالیت ممکنه باور نکنید اما چیزی که خبر دارم و میدونم و جناب حسینی گفتن
کلا 7 هارد سوخته ... (غیر قابل ریکاروری) ... در کاربران سرور وی دی اس
این دلیل هم بیشتر
1هارد ها اکثرا ساتا بوده (در قدیم)
2 ساخت وی پی اس بصورت تعداد بالا ... در قدیم در د این دیتاسنتر روی هر سرورو تا 250 ای پی میداده ... حدود 5-6 سال پیش کی دلیل اصلی معروف شدن هتزنر سر سوختن هارد این بوده ...
3 استفاده از هارد ها برای چند کار ... متفاوت کهدر کاربران زیاد دیده شده
استفاده از یک سرور برای
کانورت فیلم + هاست دانلود + ارائه وی پی اس برای کم کردن هزینه سرور و در امدن کمی از مخارج سرور ...
و این موارد باید بصورت کامل مانیتور شود و برسی و زیر نظر بگیرید
و روی 1 هارد 10 20 وی پی اس ارائه نکنید ...
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
شما به نوعی فرمودید جدیدا اینطور نیست
خواستم عرض کنم که تغییری نکرده
که البته خودتون هم تایید فرمودید
- - - Updated - - -
درست می فرمایید
ولی معمولا دیتاستر ها از یک نوع هارد مشخصی برای یک رد از سرور استفاده می کنند
حتی اگر برند هارد متفاوت باشه - تفاوت چندانی در کیفیت هارد وجود نداره
نوع انتخاب دیتاسنتر هست که بنده روش تمرکز دارم
برای مثال روی یک رده سرور از هتزنر ممکن نیست هاردی با کیفیت هاردهای تهیه شده Redstation ( یا SAS ) ارائه بشه
در صورتی که روی هم رده برای کاربری دیگری دیگر یک هارد SATA III معمولی قرار داده باشه
اصلا چنین چیزی ممکن نیست به همین خاطر میشه دیتاسنتر و در کیفیت هارد دخیل دونست
چه دیتاسنتر هست که یک محصول نهایی و به مارائه میکنه
البته بنده بیشتر هتزنر و عرض میکنم و گرنه خیلی از دیتاسنترها انتخاب با شماست ( البته اختلاف قیمت فراوانی هم وجود داره)
پیروز باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)