باسلام
دوستان به اسکریپت درگاه واسط نیاز داریم
با پشتیبانی و امکانات کامل
دوستان به اسکریپت درگاه واسط نیاز داریم
با پشتیبانی و امکانات کامل
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
Contact Me >> Mobile : 09304443004 | Telegram ID : @miladworkshop | Email : info@miladworkshop.ir
پیغام دادمخدمتشما
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
باسلام، اسکریپت payment خارجی خوب خیلی داریم مثل EPay که همان برنامه نویسان اسکریپت Yetishare هستند و لایسنس یک دامنه نزدیک 200 دلار است، به نظر بنده اگر فارسیش کنید و تغییراتی دهید خرجتان کمتر خواهد شد و اسکریپت خیلی کاملی است.
بررسی میکنم اینمورد و اگر ممکن بود حتما اطلاع میدم
چون از نظر فنی پیشنتهاد خوبی بود تشکر
- - - Updated - - -
باسلام
سپاس از شما
بنده نرخ پیشناهادی شما رو با کمی تخفیف و طی ۲ مرحله میتونم پرداخت کنم
باسلام
در تلاش هستم همین مورد انجامبشه
سپاس از شما
- - - Updated - - -
باسلام
بازهزمانیمورد نیاز و بفرمایید
در صورتی که نمونه داشته باشید ممنون خواهم شد
درود بر شما
اگر مشکل با زمان ندارید ، با فریمورک اختصاصی خودمان براتون برنامه نویسی می کنیم.
درود خدمت شما اختصاصی طراحی بکنید
خرید اسکریپت به صورت اشتراکی اصلا توصیه نمیشه..
تشکر بررسی شد
متاسفانه این مبلغ به صورت پرداخت یکجا و یکماه ممکن نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)