سلام ، بنده قصد خرید سرور ex41 هتزنر رو دارم به مدت 1 سال ، لطفا 3 شرکت پیشنهاد دهید ، که مشتری مدار ، منصف ، نصب و کانفیگ ویندوز غیره رو رایگان انجام دهند با تشکر.
سلام ، بنده قصد خرید سرور ex41 هتزنر رو دارم به مدت 1 سال ، لطفا 3 شرکت پیشنهاد دهید ، که مشتری مدار ، منصف ، نصب و کانفیگ ویندوز غیره رو رایگان انجام دهند با تشکر.
yasit.ir
دربندِ کسی باش که دربندِ حسین است..
سلام.
دو وبسایت تایید شده که بنده بیش از چندین سال فعالیت داشتم باهاشون:
shidserver.com
آقای حیدری که بیش از 5 سال هست با ایشون آشنا هستم و یکی از بهترین آپشن ها هستن برای خرید از هزنر.
diakoweb.com
آقای صادقی که خدمات فوق العاده خوبی در زمینه سرور اختصاصی ارائه میدن و بنده بیش از 2 سال هست باهاشون کار میکنم.
هر دو تایید شده و فوق العاده حرفه ای هستن در کارشون
سلام و عرض ادب دوست عزیز
ابتدا باید عرض کنم که بنده هیچ ارتباطی با دو عزیزی که اسم بردم ندارم جز اینکه ازشون سرویس گرفتم تا حالا و کیفیت سرویس هاشون رو دیدم!
اما در مورد فرمایش شما در مورد سرویس EX40
لینک در دیتا سنتر:
https://www.hetzner.de/en/hosting/pr...ootserver/ex40
قیمت: 49 یورو
قیمت روز یورو اسکناس: 3830 تومان (منبع: http://www.iranjib.ir/showgroup/23/realtime_price/ )
بالفرض که ایشون شخصا خودشون میرن اسکناس میدن دم در دیتا سنتر هزنر و میان. قیمت سرور براشون در میاد: 187670 تومان
سود ایشون در هر ماه: 12330 تومان
روی یک سرور اختصاصی 12 هزار تومان سود نباید بکنن؟ به عنوان قوت غالب ، X2O میل کنن؟ چی چه خبره دوست من!؟ شما خبر از دنیا ندارید یا من یه جای حساب کتابام ایراد داره!؟
پی نوشت1: قیمت یورو تمام شده همونطور که دوستان هم میدونن ، خیلی بیشتر از اسکناس هست! پس عملا قیمت های فوق حداقل بوده... در سایت شید سرور هم تیکت بزنید قیمت به روز بهتون بدن فکر نمیکنم 200 تومن باشه!
پی نوشت 2: بعضی ها شاید بگن "شید سرور" مالیات پرداخت نمیکنه و 19% از مبلغ فوق سود میشه براش.
پاسخ: خیر فکر نمیکنم اینطوری باشه. تا جایی که بنده اطلاع دارم پنل شید سرور ، پنلی وریفای شده با مشخصات کاملا حقیقی در اروپا هست و شامل مالیات میشه! اگر دوستی نمیخواد مالیات بده ، مستقیم خرید کنه با مشخصات ایرانی (و قطعا موفق باشه در خرید... و دریافت پشتیبانی ... و پرداخت صورتحساب های ماهیانه... و برخورد بسیار بسیار دوستانه :-D دیتا سنتر با ایرانیان عزیز!)
- - - Updated - - -
عمدتا نیازی به اثبات نیست وقتی عصر ، عصر تکنولوژی هست.
هوش برتر شرکت هست و سایتی هم که شما بهش لینک شدید شرکت ثبت شده هست.
مدرک: http://www.rrk.ir/News/ShowOldNews.aspx?Code=1264521
میتونید هر شرکتی رو اینجا سرچ کنید و اطلاعاتش رو بدست بیارید: rrk.ir
موفق باشید...
خودتون و پیشنهاد می کنم
حتی 200 هزار تومان بیشتر هزینه کنید باز هم ضرر نکردید
سعی کنید خودتون پنل و اوکی کنید
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
برای VMware می خوایید؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)