درگاه های پرداختی که در کشور عزیزمان ایران وجود دارد بسیار عالی هستند.
در تمام این درگاه ها در گاه های زیر دارای امنیت بهتری هستند:
1- بانک سامان
2- بانک ملت
3- بانک ملی
4- پاسارگاد
5- اقتصاد نوین
با توجه به تجربه بانک پارسیان دارای مسائل امنیتی شدیدی است که حتی تراکنش را نا موفق انجام میده , اما از حساب کم میکنه , بعد دوباره بر میگردونه و حتی گاهاً درست انجام میده هم باز میگرداند. این باعث شده که شرکتهایی که از درگاه بانک پارسیان استفاده میکنند اعلام کنند تا سه روز کاری صبر خواهند کرد و سپس فیش شخص را تأیید میکنند در صورتی که بانک های دیگر نیازی به این کار نیست.
بانک پارسیان سیستم بانک سامان رو خریداری کرد با این حال بازم نتونست خدماتش رو بهتر کنه. من خودم حساب رو بستم اما هنوز برای من ایمیل میاد که آخرین موجودی رو برام میفرسته و اس ام اسم میاد برام. این یک ضعف بزرگ برای یک بانک است به نظر من.
اما ایرادات :
بانک ملت یک ایراد داره اونم اینکه باید دو تا آی پی رو به فایروال سرورتون با پورت 8080 و 8181 بدید که گیر بهش نده و بزار پرداخت آنلاین انجام بشه. این تنها بدی درگاه بانک ملت است. اما از نظر پشتیبانی و اینکه بخواهند پی گیر کار باشم هرچی بگم خوبه کم گفتم. (لااقل من که بدی ندیدم.)
بانک ملی , متأسفانه چند بار خواستم اقدام کنم گفتند به هرکسی نمی دهند بیشتر مثل اینکه به شرکت های معتبر و موسسات دولتی قرار داد می بندند.