نوشته اصلی توسط
IranSpace
یکی از دلایلی که باعث شد این تاپیک بزنم اول اینکه درسته که با سرچ کردن می تونن افرادی رو پیدا کنن که پرداخت انجام بدن ولی این افراد همیشه این کار رو انجام نخواهند داد و به هر حال افراد جدیدی شاید بخوان این کار رو انجام بدن و بچه های فروم به محض اینکه درخواستشون رو تو این تاپیک بزارن(هم فروشنده و هم خریدار) به سرعت فروشنده مورد اعتماد خودشون رو پیدا می کنن و این به نفع همست و در ضمن همه این فعالیتها متمرکز میشه و از تاپیکهای و پستهای تکراری جلوگیری میشه.
بنده خودم فروشنده دلار هستم و در انجمنهای دیگه فعالیت دارم. و البته خیلی از بچه های هاستینگ همین فروم مشتری من هستن. یکی از دلایلی که این تاپیک ایجاد کردم هم این بود که قصد دارم تا جایی که در توانم هست دلار با قیمت مناسب و مطمئن برای دوستانی که نیاز به خرید و پرداخت دلار دارن انجام بدم.
لیست مشتریهای فعلی ما : Pershe.Com ، Ajahost.Net ، SpadanaHost.Ir ، Samansystems.com 1Mizban.Com ، PishtazWeb.Net ، PardisHosting.com ، VPSPersia.Com ، HostAndvps.com و سایر دوستان...
در حال حاضر 2300 دلار موجودی با قیمت هر دلار 1120 تومان موجود هست و دوستانی که نیاز دارن میتونن از طریق یاهو مسنجر یا ارسال پی ام درخواست بدن.
با تشکر.