سلام
این هاست های نامحدود چیه که همه هم دنبالشن سرور مجازی شو از کجا میشه خرید و قیمیت ؟
سلام
این هاست های نامحدود چیه که همه هم دنبالشن سرور مجازی شو از کجا میشه خرید و قیمیت ؟
همون هاست معمولی هست که هاستینگ مجبور به اندازه مصرف مشتری ها هارد ارتقا بده
و هنوز هارد نامحدود ساخته نشده
خوب اگر اینجوری باشه که یکی میاد 300 گیگ استفاده میکنه ماهی 6 تومان میده پول 6 گیگ رو میده
هاست نامحدود شعاری بیش نیست![]()
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
همیشه در هاستینگ ما محدودیم به محتوای سخت افزاری
همون طوری که در شبکه محدودیم به سرعت نور ( فیبر منظورم بود)
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
شما Unlimited رو بد معنی کردی ! نامحدود در اصل هاستینگ ها به معنای تعریف نشده است ، یعنی هاست کاربر رو در اعداد خاصی محدود نمی کنه به شرطی که فایل ها مربوط به سایتش باشند و شرایط دیگه ....
که اگر اصولی باشه خیلی خوب هم هست.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
سلام
هیچ اصولی وجود نداره
ملت تو هاستینگ هاشون ننوشتن unlimited بلکه دقیقا نوشتن:
بی نهایت فضای میزبانی
بی نهایت پهنای باند
========================================
شما خودت محدودی !یعنی هاست کاربر رو در اعداد خاصی محدود نمی کنه
نهایتا چقدر میتونی هارد رو یک سرور ببندی؟
پس کاربر هم به اون اعداد محدود هست!
فایل ها اگه مربوط به سایت باشه دیگه unlimited نمیخواد
کدوم اسکریپت اینقدر فضا میخواد؟
========================================
به نظر من و خیلی از دوستان دیگه (اصولی ترین کار) اینه که هاست رو با یک فضای مشخص بدی!
این میشه اصولی! (چیزی که توش هیچ اگر و امایی نیست)
در کل فقط یک تبلیغات هست و واقعا چیز غیر منطقی هست
ببخشید که نظرمو اینجوری بیان کردم
ویرایش توسط info_dlsong : October 21st, 2010 در ساعت 01:20
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
ما که هارد نامحدود نداریم که بشه هاست نامحدود داد یه شعار بیش نیست اما کسی که اطلاع نداره می ره می خره خیلی طرف بتونه روی هاستش فایل بریزه و بهش گیر ندن 10-150 گیگ هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)