نیاز به 5 عدد سرور مجازی از خارج دارم با رم 1 گیگ
هارد مهم نیست
بودجه برای هر سرور 30 هزار تومان
خرید رو از سایتی انجام میدم که نماد اعتماد الکترونیکی نداشته و آزاد باشه
نیاز به 5 عدد سرور مجازی از خارج دارم با رم 1 گیگ
هارد مهم نیست
بودجه برای هر سرور 30 هزار تومان
خرید رو از سایتی انجام میدم که نماد اعتماد الکترونیکی نداشته و آزاد باشه
با سلام
در خدمتیم
هر سرور 30 تومان از انگلیس
در تماس باشید
info@iran-servers.ir
telegram: @iranserversir
با عرض سلام و احترام
امریکا - هلند - انگلیس - المان - فرانسه
ماه اول هر سرور 20 هزار تمدید 30 هزار
هارد اس اس دی
https://portal.teraserver.ir
تحویل فوری
کافی هست تیکت ارسال کنید فاکتور ها ایجاد شود
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته تلگرام : @h_myahya تلفن تماس :021.5568.68.61
,سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
باسلام
هر سرور 17500 تومان خدمتتان ارایه می شود
http://client.xzn.ir
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
سلام
کاربر محترم اینکه dellserver شرکت یا وب سایتی را به اورسل فروشی خطالب میکند خارج از اینکه شاید اشتباه باشد ولی صرفا نظر شخصی ایشان است
ولی اینکه شما در تایید صحبت ایشان در مورد mizbanwebhost این چنین سخن میگویید کاملا غلط و غیر حرفه ای ونادرست است و بیشتر نشان از موضوع دیگری دارد
موفق وپیروز
درود.
نشان از هیچ موضوع دیگری ندارد. لطفا اشتباه برداشت نگردد، منظور بنده نوع و طرز تفکر ایشان هست که در بین خریداران بسیار به ندرت یافت می شود. اکثرا انتظار سرور ۱۰ هزارتومانی با بهترین کیفیت را دارند. پس مطمئن باشید این مورد که شما میفرمایید نیست.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
سلام
بابت این مورد که میفرمایید سرویس ۱۷ تومانی یعنی اورسل فکر میکنم کمی اشتباه میکنید
خیلی از شرکت ها و سرویس دهندگان قدیمی در این انجمن سرور های خود را کلو کرده اند و همچنین آی پی ها را خریداری کرده اند و در حال استفاده بر روی سرور و سرویس های خود هستند پس به طبع توانایی ارائه سرویس بدون اورسل را دارند
که اکانت xzn جز قدیمی ها هستند
البته با این نگاهی که شما دارید فکر میکنم باید به سایت های خارج از کشور که سرور مجازی ۲.۹۹دلار به بالا میدهند هم چنین موضوعی را مرتبط دانست !
در نهایت بابت مورد نماد هم این یک نظر و یک عقیده است و حال اگر سبک اعتراض عده ای به این شکل است کاملا شخصی میباشد اما فکر میکنم عده کثیری که نماد گرفته اند صرفا برای رعایت استانداردهایی بوده که منطقی به نظر میرسیده در قوانین نماد و نمیدانستند که به این شکل قرار است هدف مالیات قرار گیرند - پس به نظرم این مدل حرکت بیشتر ضربه زدن است به حوزه فعالیت هاستینگ است نه مقابله با طرح نماد که این نظر هم شخصی میباشد
موفق وپیروز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)