با سلام من hml . css . php در حد متوسط بلدم و در کار های نصب ویبولتن و هک های ویبولتن و قالب ویبولتن نصب وردپرس جوملا و قالب هایشان رو بلدم ایا کاری هست که بتونم فعالیت کنم؟
با سلام من hml . css . php در حد متوسط بلدم و در کار های نصب ویبولتن و هک های ویبولتن و قالب ویبولتن نصب وردپرس جوملا و قالب هایشان رو بلدم ایا کاری هست که بتونم فعالیت کنم؟
راستی بادم رفت بود بگم psd به اچ تی ام ال و اچ تی ام ال به ورد پرس هم میتونم تبدیل کنم
کدام شهر هستید؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
استان مرکزی شهرستان اراک
اگه میتونید بازار یابی انجام بدید پورسانت خوبی میتونیم بهتون بدیم
گروه طراحی سایتی چیزی نبود ما بریم توش کار کنیم
سلام دوست عزیز
لطفا با ای دی موجود در امضاها در تماس باشید
دوستان کاری نبود برای ما؟
درود مهرداد عزيز
بنده با شما يه مدت قرار شد كار كنيم و براي اينكه ببينم شما كيفيت كارتون چطور هست يه پي اس دي دادم واسه كد كردن كه بعد از دو روز شما گفتيد براي هميشه ميخوايد از نت بريد و بعد هم آفلاين شديد براي بنده (اينگور كرديد)
جالب اينجاس با اي دي ديگ واستون اد فرستادم اد كرديد و بازم پيشنهاد بنده رو قبول كرديد
بگذريم
شما دقيقا هدفتون از انجام اين كارها چي هست ؟
اون کار واقعی بود و به دلیل یه مشکل خانوادگی 2 هفته تو نت نبودم و قرار بود برای همیشه از نت برم ولی مشکلم هل شد لطفا ایمیلتونو بزارین تا اونجا باهم صحبت کنیم توی گوگل تا اینجا اسپم ندید. و قالبتونم تا چند روز دیگه شروع میکنم به کد کردن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)