با سلام من یه هاست نامحدود میخوام واسه ی سایت آپلود سنتر 100 هزار تومان سالانه میدم +نمایش بنر اون هاست به مدت 3 ماه ا
کسی میفروشه؟؟؟؟؟؟
با سلام من یه هاست نامحدود میخوام واسه ی سایت آپلود سنتر 100 هزار تومان سالانه میدم +نمایش بنر اون هاست به مدت 3 ماه ا
کسی میفروشه؟؟؟؟؟؟
آپلود سنتر عکس یا فایل؟
آپلود سنتر فایل چون اپلود سنتر عکس که هاست نامحدود نمیخواد که
سلام
قیمت ما 120000 تومانه سالیانه. ماهیانه هم 12000 تومان.
در مورد شرطی که فرمودید لطفا آدرس سایتتون رو پخ بدید.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
با سلام
من توی سایت سرور پارس دیدم هم هاست لینوکس و هم هاست ویندوز زده سالیانه 29900 تومان خیلی پایینه.
با سلام.
در خدمتیم.
با ما تماس بگیرید. یا به سایت بروید برای سفارش :ایرانیان سرور - کارت خريد
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
سلام
باید بگم هاست نامحدود اصلا معنی نداره !!!
ما خودمون هاست نامحدود میفروشیم ولی بعد از این که حجم 15گیگ شد فایل ها رو چک میکنن و اگه کپی رایت رو رعایت کرده باشین به حجم اضافه میکنن ، که من بعید میدونم کپی رایت رعایت بشه
سرور مجازی لینوکس خودمان رو به شما پیشنهاد میدم
هاستینگ سرا، تحولی نوین در ارائه هاست نامحدود ، سرور مجازی و...
100 گیگ فضا ---- 800گیگ ترافیک ماهیانه ----- 99.99 اپتایم ----1 تا 1.5 گیگ رم =====> 16000 تومان ماهیانه / 160000 تومان سالیانه
250 گیگ فضا ---- 1200 گیگ ترافیک ماهیانه ---- 99.99 اپتایم -----2 تا 3 گیگ رم =======> 25000 ماهیانه / 250000 سالیانه
12 پلن دیگه هم تو سایت هست ( سرور مجازی با پهنای نامحدود هم موجوده !)
در صورتی که تبلیغ سایت ما رو هم انجام بدین ،تخفیفی ویژه برایتان در نظر میگیریم![]()
هاست نامحدود تبلیغه و اصلا وجود نداره واون کسی که می فروشه داره اور سل می فروشه اصلا هارد نامحدود وجود نداره
لطفا آدرس سایتتون را بدید بهمراه فضایی که تا الان اشغال کرده شاید اسپانسر شدیم و به رایگان یا قیمت کم اسپانسر سایتتون بشیم
پیام خصوصی بدید
با تشکر
مشخصه که هاست نامحدود چاخان تبلیغاتیه، ولی از اون بدتر بالا آوردن تاپیک یک ماه پیش برای تبلیغات هست !![]()
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)