نوشته اصلی توسط
nexinel
ضمن تشکر از نظرات شما،
در این مرحله خیر دوست عزیز، هدف شناسایی و بررسی توانمندی افراد داوطلب می باشد و ادامه پروسه بعد از پیدا کردن افراد مناسب. بنده نگفتم که بدون هیچ توضیحی سرمایه رو واریز بفرمایید، بلکه عرض کردم افرادی که میتونن این کار رو با شرایط کلی انجام بدهند، بودجه و شرایط همکاری رو اعلام تا پس از انتخاب افراد مناسب، در خصوص سایر جزئیات با ایشان صحبت کنیم.
خوب ما به دنبال کسی هستیم که این کار را به همین شکل انجام دهد و در واقع فقط نقش سرمایه گذار را ایفا کند و نه شریک تجاری و تصمیم گیرنده و دخالت کننده در امور اجرایی. در مورد مبلغ هم، هر سرمایه گذار بسته به شرایط خود و دانش مالی و تجاری که دارد، تصمیم می گیرد به چه میزان روی یک پروژه سرمایه گذاری کند و تا چه حد موجب ارتقای وضعیت آن شود. این مسئله نیز بعد از صحبت های تکمیلی با هر فرد مشخص خواهد شد. هر چند هزینه های اولیه ما مشخص می باشد، اما در این مرحله قصد اعلام آن را نداریم. در حال حاضر دنبال سرمایه گذارانی هستیم که بتوانند پروژه را بطور پیوسته حمایت کنند.
----
دوستان عزیز، بنده متوجه تمام فرمایشات مشابهی که ممکن است بخواهید همچون این دوستان، بفرمایید هستم. در این حوزه و بازار کار نیز بی تجربه و تازه کار نیستیم. تنها افرادی که به شکل مورد نظر ما می توانند قدم پیش بگذارن پیغام خصوصی دهند، از سایر دوستان با نظرات مخالف تشکر می کنم و از ایشان می خواهم وارد این مسئله نشوند.
با تشکر