سلام و غرض ادب
آقا بعضی ها تو انجمن میزنن قیمت یورو 3200 تومان چیه داستان؟
واقعیت دارهآخه مثلا قیمت اصلی تو بازار بالاتر از این چیزیه که میگن، بعد حالا چون باید واریز بشه تو حساب اینترنت خودشم هزینه داره تا 3800 حداقل میره هزینش
سلام و غرض ادب
آقا بعضی ها تو انجمن میزنن قیمت یورو 3200 تومان چیه داستان؟
واقعیت دارهآخه مثلا قیمت اصلی تو بازار بالاتر از این چیزیه که میگن، بعد حالا چون باید واریز بشه تو حساب اینترنت خودشم هزینه داره تا 3800 حداقل میره هزینش
اتفاقا در یک تاپیکی که زده بودم در این مورد بحث شد
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1386874
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
ویرایش توسط company_hosting : August 14th, 2015 در ساعت 12:37
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
این مورد بسته به سورس و نحوه تامین یورو دارد.
ممکن است خرید این ارزها از پنل درامد ارزی اشخاص ثالث باشد. نمیشه 100درصد از تایید این مدل پرداخت ها مطمئن بود.
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
فکر نمی کنم ارز سالم باشه ...
دلار / یورو هکی !! به ما هم خیلی تو انجمن پیشنهاد شده ...
ولی خوب هر تیم و گروهی مثل ما و چند تا از همکاران خوب دیگه هیچ وقت به دنبال ارز خارج از قیمت عرف و نا معتبر نیست ! اولویت ها برای شرکت های معتبر فقط سورس بانکی هست ...
چون عواقب برگشت حواله بسیار سنگین تموم میشه معمولا !
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
باسلام
اینگونه موارد معمولا دو حالت بشتر ندارد.
1- عوام فریبی جهت جذب مشتری
2- استفاده از یورو هکی
نکته بعدی اینکه مطمئن باشید اگر درآمد ارزی هم باشه انسان عاقل و بالغی که برای زحمت خودش ارزش قائل باشد قیمت رو با این اختلاف فاحش اعلام نمیکنه، البته اگر درآمد ارزی سالم باشد...
موفق باشید!
درود و عرض ادب.
بله بصورت قانونی و عادی امکان پذیر هست
این موضوع لزوما ربطی به این مواردی که دوستان اشاره فرمودن نداره
خیلی از مواقع به علت آشفته بازار هاستینگ ایران برای جذب مشتری و یا افزایش دامنه همکاری ماه های نخست رو با این قیمت ارز رو ارائه میدن همکاران. و برای ماه های بعدش به نرخ قانونی ارائه میشه.
حتی گاهی از مواقع به برخی از مشتریها سرویس قسطی ارائه میشه.!
با قضاوت نادرست ارزش کار هم رو پایین نیاریم !
پیروزباشید.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
پس یعنی اولش میگن یورو 3200 وقتی مشتری جذب شد گوشش رو میبرند؟ خوب بهتر نیست بجای اینکار قیمت سرور رو کمتر بگن معقول تره نه؟
پاسختون برای این مورد چیه؟ هم سرور رو ارزون میدن هم یورو رو زیر قیمت اونم خیلی زیر قیمت میدن؟ نفع چیه؟ بک آپ سایتها؟ اطلاعات سایتها؟ دسترسی به بانک ایمیل و یا شماره تماس های ثبت شده سایتها؟
البته اصلا توهینی نبود اما منه خریدار اینا برام سواله و دوست دارم برای بقیه هم شفاف بشه
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)