سلام دوستان ما یک درگاه واسطه طراحی کردیم ولی نماد به محتوای سایت گیر داده و میگه باید مجوز مربوطه از بانک اینا بگیرید جریان چیه ؟
ما با بانک یک همکاری رو شروع کردیم ولی این بانک میگه مجوز به ما ربطی نداره
سلام دوستان ما یک درگاه واسطه طراحی کردیم ولی نماد به محتوای سایت گیر داده و میگه باید مجوز مربوطه از بانک اینا بگیرید جریان چیه ؟
ما با بانک یک همکاری رو شروع کردیم ولی این بانک میگه مجوز به ما ربطی نداره
محتویات سایتت چیه مگه محمد
در صورت امکان ارسال کن ببینم چطوریاست
هیچ درگاهی فکر نمیکنم نماد داشه باشه و یا اگر هم داشته باشه شاید قبل از راه اندازی سایت محتوای سایتش چیز دیگه ای بوده!
مثلا من پارسال اومدم نماد بگیرم میخواستم لاینسس بفروشم دیدم میگن باید از ارشاد مجوز بگیری! منم رفتم محتوای سایت رو کردم فروش شارژ ، نماد رو گرفتم و بعد سایت رو برگردوندم به حالت لاینسس
کلا نماد همون اولش مهمه خخخخ الان 4 سال میشه فکر کنم یه نماد برای یا سایتم گرفته بودم هر سال خودشون تمدید میکنن دامنه سایت هم همون 3 سال پیش منقضی شد ! خخخخ
سلام.
یک راهکاری که هست اینه که شما نماد و درگاه هارو واسه یک دامنه ی دیگه که مثلا فرشگاه شارژ هست بگیرید و از داخل اسکریپت جوری تنظیم کنید که متصل بشه به سایت واسته و از اونجا ارتباط برقرار کنه به بانک و بعد کاربر از سایت درگاه واسطه ارسال بشه به بانک.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay
اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds
برای گرفتن درگاه از بانک ها باید حتما نماد اعتماد داشته باشید. سایت های درگاه واسطه به کاربر درگاه ارائه میکنند بدون نیاز به داشتن نماد اعتماد ، و این باعث میشه که کلا نماد اعتماد بیکاربرد بشه و از همین جهت فعالیت وبسایت های درگاه واسطه غیر قانونیه. حالا اینکه چرا برخورد نمیکنن با سایت های فعلی ویا چرا ***** نمیشن رو خدا میدونه![]()
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay
اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)