شبکه های اجتماعی که 3 ماه شروع به کار کرده شما بفرمایید چند کاربر ثبت نام شده داره چند کاربر آنلاین؟ اون سرور مجازی با مشخصات ذکر شده حداکثر چه تعداد کاربر آنلاین میتونه ساپورت کنه؟ بیش تر از 200 نفر آنلاین همزمان داره؟ نه ما میگیم 500 تا

(عدد خیلی بزرگیه ) شما میفرمایید مصرف ترافیک !!! دوست من بیشتر از 10 ترابایت مصرف ترافیک داره ؟ 20 ترابایت ؟ 30 ترابایت ؟ فکر نمیکنم بیش تر از 30 ترابایت باشه. پس یعنی 100Mbps از پورت سرور رو در حال مصرف هست. دیگه ما همه ارقام رو اینقدر بالا گرفتیم که هاستینگ هایی که 500تا سایت میزبانی میکنند روی یک سرور همچین ترافیک در طول ماه شاید مصرف نکنن . پس هنوز
یک دهم پورت یک گیگابیت مصرف نشده. دوست من چرا اصرار به ادامه اشتباهتون دارید. راهنمایی اشتباه ایشون رو به گمراهی میبره. دیگه اعتمادی به کسی نداره.
مهندس این مملکت اگه هستی.درسی به نام اقتصاد مهندسی خوندی. خلاصه این درس اینه که شما هزینه درست برای داشتن کیفیتی مناسب بکنی. نه هزینه گزاف. بله ایشون اگه سرور اختصاصی بگیره همه چیش درست میشه. ولی میتونه با هزینه خیلی پایینتر مشکلشو حل کنه.
روی صحبت من این بود که یک سرور مجازی هاستینگ برای افت سرعت لود وب سایت هیچ کاری به پورت سرور نداره و این یک اشتباه محض هست که شما این چنین فکر میکنید. فقط و فقط منابع و کانفیگ نادرست باعث کندی سرعت میشه.