سلام
دونه دونه پاسخ میدم به مواردی که بیان کردید
- پشتیبانی سریع بسیار مهمه برام.
>> معمولا تیکت ها سریع پاسخ داده میشه
- معتبر بودن هاستینگ و پاسخگو بودن و کاربلد بودن. نه اینکه یه مشکل داشته باشم هاستینگ بگه منم نمیدونم چطور حل میشه برو به فلانی بگو ...
معتبر بودن قضاوتش با شماست - هرگز همچینکاری انجام نمیشه
- و نمونه کار نشونم بدید از چندسایت پربازدید که دارن استفاده میکنن.
>ما به کاربرامون این قول رو دادیم که ناشناس باقی بمونن
1. من تعجب میکنم که سایتم که با بازدید روزانه 10 هزارتا و انلاین 60-70 تا بود تا چند روز پیش که روی یه هاست معمولی نت فراز بوده جواب میداد ولی بردم روی یه سررو مجازی رم 4 گیگ و سی پی یو 4 هسته ای جواب نمیداد با nginex و این مزخرفات. آخه این چطور ممکنه ؟
>> سرور شیر هاستینگ بسیار قدرتمند تر از یک سرور مجازی رم 4 هست اما با توضیحاتی که میدید احتمالا مشکل از مدیر سرور بوده که نتونسته سیستم رو له درستی کانفیگ بکنه و یا مشکل سی ام اس شماست
2.میخوام هاستم طوری باشه که پشتیبانی داشته باشه من نمیخوام پشتیبانی دست خودم باشه.
>> با پرداخت هزینه ماهانه 80 هزار تومان میتونید کل مدیریت سرور رو به ما بسپارید
3.سرور یا هاست با چه مشخصاتی مناسبه ؟
>> فک میکنم پلان یکی مونده به آخر ما یا پلن آخر مناسب باشه و پنل هم دایرکت ادمین پیشنهاد میکنم بهتون irwebco.com/vps-order
میخوام روی سایت کار کنم تا یکی از سایتهای بزرگ بشه پس باید پشتیبانی و سرویس خوبی داشته باشه.
>> خوشحال میشیم میزبان شما باشیم
توجه: به افرهایی که بدون مشخصات و قیمت و نمونه کار داده بشه ترتیب اثر داده نخواهد شد
برای مشخصات و قیمت بهتره سایت رو مشاهده کنید که کامل هست و میتونید اقدام به ثب سفارش نیز بکنید
با تشکر
روز خوش موفق باشید
irwebco.com