از عنوان تایپیک مشخصه ؛ نظراتتون رو بگید . دیتا سنتر مد نظرم کولوکراسینگ هست ؛ بحث هزینه نیست .
ممنونم
از عنوان تایپیک مشخصه ؛ نظراتتون رو بگید . دیتا سنتر مد نظرم کولوکراسینگ هست ؛ بحث هزینه نیست .
ممنونم
.If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted succes
وقتی آلمان و انگلیس رو داریم که پینگ بهتری دارند چرا رفتید سراغ امریکا
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
.If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted succes
درود
اگر بحث هزینه نیست انتخاب های بسیار بهتر از کولو کراسینگ هم در پیش رو دارید. سینگل هاپ از پشتیبانی و کیفیت و پینگ بهتری نسبت به کولو کراسینگ برخوردار است.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
بازم سینگل هاپ رو میشه یه کاریش کارد. کولو که فکر نکنم کسی برا هاستینگ انتخاب کنه :دی
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
من Vultr رو پیشنهاد میکنم.
- - - Updated - - -
خيلى محسوس نيست دوست عزيز. اما بازم اگر فكر ميكنين اروپا ميخواين، Vultr از هلند هم ميتوه بهتون سرويس بده.
سلام / به علت پینگ نامناسب نسبت به ایران سرعت باهایی برای هاستینگ فکر نکنم داشته باشید / چیزی که دیدم بهترین پینگ رو هتزنر داشتن و ovh / کیفیت مد نظر هست چرا از رداستیشن خرید نمیکنید؟
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
داداش من رداستیشن یکی از قوی ترین پورت ها رو داره..چون سرور شما پورتش محدود شده دلیل نمیشه که دیتاسنتر به ان عظمتی رو زیر سوال ببرید که..بگردید ببینید مشکل از کجاست!! البته بعضی وقتها هم مملکت گل و بلبل ما پورتهای انگلیس رو در ایران محدود میکنه سرعتش میشه فاجعه که ربطی به سرور نداره... با یک قند شکن تست کنید سرعت رو...اگر بازم مشکل داشت ببینید تو سرورتون مشکلی چیزی نباشه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)