سلام به تمام دوستان عزیز.
ارزش دامین perspolistehran.ir چقدر هستش؟
سلام به تمام دوستان عزیز.
ارزش دامین perspolistehran.ir چقدر هستش؟
-------- کاش --------
با اوضاعی که این تیم دارد فکر میکنم بیشتر از 50 هزار تومان ارزش نداشته باشد .
الان 1000 تومن
بره لیگ 1، باید یه چیزیم دستی بدی
تازه، سوشا مکانی هم باس ورداری بش آب و دون بدی![]()
دوست عزیز از 50 تا 100 تومان { میخوام خدمتتون یک پیشنهاد بدم ; این تیم از نظر طرفدار رتبه اول داره اگر خواستید بخرید یک جامعه مجازی در حد 500 تومان بدین طراحی کنند و مطمئن باشید بعد از دو ماه رتبه الکسا میره زیر 5 هزار ... }
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
با توجه به شکست های پیا پی پرسپولیس یک ریال هم ارزش نداره .
البته کلا دامنه ارزش نداره چون برند پرسپولیس حساب میشه و هر لحظه باشگاه پرسپولیس میتونه دامنه رو ازتون پس بگیره .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
به نظر من 10 هزار تومان مناسب است.
دوست عزیز دامنه به صورت نام تیم هست و این دامنه از 200 هزار تومان تا 2 میلیون تومان میشه قیمت داد !
دامنه به صورت روند و باشگاهی هست و ارزشش خیلی زیاد هست و حرف دوستان که میگن ارزش نداره ! خیلی هم ارزش بیشتری دارد .
یک دامنه روند که میخوای بخری میدن 200 300 هزار تومان یکم هم روندتر بود میدن 600 700 هزار تومان !
موفق باشید .![]()
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
دوستای عزیزی که بر اساس جدول لیگ قیمت میزارید روی دامین باید بگم که کلا لیگ ایران روز به روز بدتر میشه و اوضاع لیگ افتضاهه.
معمولا قیمت دامین بر اساس رنک + الکسا + سابقه دامین و مهمتر از همه جذب کاربر گزاشته میشه.
اگر بر اساس جدول لیگ میخواید قیمت بزارید پس من صبر کنم پرسپولیس اومد اول لیگ دامین رو با قیمت 20میلیون بگیرم بفروشمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-------- کاش --------
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)