سلام ایا راهی هست که در سرور های لینوکسی بدون رابط گرافیکی یک همچین کاری کرد ؟
download و یا upload البته بنده این احتمال رو نمیدم چون هرجور نشستم فکر کردم به نتیجه نرسیدم اما گفتم شاید راهی باشه ، صرفا جهت اطلاع سرور هم openVZ هست
سلام ایا راهی هست که در سرور های لینوکسی بدون رابط گرافیکی یک همچین کاری کرد ؟
download و یا upload البته بنده این احتمال رو نمیدم چون هرجور نشستم فکر کردم به نتیجه نرسیدم اما گفتم شاید راهی باشه ، صرفا جهت اطلاع سرور هم openVZ هست
منظورتونو واضح تر بگید متوجه نشدم
راحت ترین روش استفاده از wget جهت دانلود فایل و استفاده از sftp یا ftp مانند(pureftpd,vsftpd.proftpd) است
ببیند اخوی vps ویندوز تهیه میکنن برای دانلود و اپلود ، میخوام بدونم در لینوکس Centos این قابلیت هست ؟
نمیخوام باهاش سرور دانلود راه اندازی کنم خودم هاست دانلود جداگانه دارم اما یک وی پی اس دارم که برخی کارامو باهاش انجام میدم
میخوام بدونم میشه که مثلا باهاش دانلود انجام داد بعد اپلود کرد رو یک سرور دیگه ؟
- - - Updated - - -
ببیند اخوی vps ویندوز تهیه میکنن برای دانلود و اپلود ، میخوام بدونم در لینوکس Centos این قابلیت هست ؟
نمیخوام باهاش سرور دانلود راه اندازی کنم خودم هاست دانلود جداگانه دارم اما یک وی پی اس دارم که برخی کارامو باهاش انجام میدم
میخوام بدونم میشه که مثلا باهاش دانلود انجام داد بعد اپلود کرد رو یک سرور دیگه ؟
- - - Updated - - -
راهی داره که مثلا بشه بر روی فایل های زیپ رمز گزاشت ؟ مانند وینرار
- - - Updated - - -
راهی داره که مثلا بشه بر روی فایل های زیپ رمز گزاشت ؟ مانند وینرار
بله .
مشاهده بفرمایید
http://linux.101hacks.com/archive-co...for-zip-files/
بهتره برای وی پی اس از ویندوز یا centos استفاده کنید
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
سلام.
پیشنهاد میکنم روی سرور vnc نصب کنید و با کمک رابط گرافیکی ان به سرور متصل شوید.
همچنین میتوانید مرورگر دلخواه (گوگل کروم - فایرفاکس) را نصب و استفاده کنید (در لینوکس).
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay
اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)