سلام با توجه به قیمت ارز که در حال افت هست تا چه حد امیدوارید این روند افت ادامه پیدا کنه؟
نرخ ارز قیمت دلار 33,320 یورو 36,050
نرخ ارز مبادله ای
دلار 27,960
یورو 29,846
منبع http://www.tgju.org/
سلام با توجه به قیمت ارز که در حال افت هست تا چه حد امیدوارید این روند افت ادامه پیدا کنه؟
نرخ ارز قیمت دلار 33,320 یورو 36,050
نرخ ارز مبادله ای
دلار 27,960
یورو 29,846
منبع http://www.tgju.org/
من به این قضییه البته نه صد در صد ولی به عنوان ارزون شدن هزینه ی سرور ها نگاه نکردم
به نظر من با کاهش دلار و یورو قیمت خودرو، خونه، بنزین، نون کم میشه (البته نمیدونم اینا چه ربطی به یورو داره ولی همراه یورو بالا رفتند)
من دوست دارم کشور ایران دوباره مثل 10 سال پیش بشه
امیدوارم این اتفاق بیوفته
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
منتظر افزایش به دلیل تقاضا زیاد ارز طی روز ها اینده باشید![]()
موقتیه
یکی به من بگه تو ایران چی تا حالا ارزون شده این دومی بشه ؟
سروای تی :هاستینگ (ایران و خارج),ثبت دامنه ملی و بین المللی,نمایندگی(هاستینگ دامنه سرور),سرور مجازی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),سروراختصاصی(ایران-اروپا کانادا-امریکا-هلند),خدمات کلو(داخل وخارج),طراحی و بهینه سازی,اموزشهای رایگان , مدیریت سرور,تلفن دفتر0421-2240733-ادرس:تبریز-مراغه خ خواجه نصیر ساختمان کبود طبقه سوم-09354140160-یاهو ایدی(فقط فروش)sarwhost/*/*/سایت Www.Sarv-it.coM
شرکت سرو رسانه با نام تجاری سروای تی به شماره ثبت 3314
با سلام
احتمال پایین اومدن نرخ ارز به خصوص دلار هستش
چون شاید بشه گفت خوشبختانه تنها ارزی که تونسته در مقابل دلار افت نداشته باشه ارزشش ریال بوده در چند ماه گذشته و بر اساس پیش بینی ها این روند ادامه داره
از طرفی تحیل ها که گفته میشه اگه بازم مشکل عجیب و غربی پیش نیاد احتمالا کمی دیگه هم پایین میاد نرخ ارز البته نه خیلی زیاد
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)