با سلام و خسته نباشید من 3 ماه تلاش می کنم تو سایت عضو بشم ولی میگه عضویت فعلا بسته یا یک چیزی تو این مایها ، از دوستان کمک می خواهم اگر امکان داره سوالاتم دونه دونه جواب بدید چون نیاز به راه نمایی دارم و یکم گیج میشم اگر سوالات باهم جواب بدید ممنون از همگی
1. من می خواهم یک سایت فروش هاستینگ داشته باشم ولی فعلا نمی خوام هزینه زیاد کنم چون پول خرید سرور زیاده برام مثلا دوست من سایت فروش هاست داره سرور اختصاصی خریده ( خودش میگه من زیاد نمی دونم ) خوب vps همون سرور اختصاصی یا نه چون میگه ماهی 600 تومان پول میده برای خرید این سرویس می خواستم ببینم چجوریه میشه منم یک سایت فروش هاست داشته باشم ایشون سروراش برای آلمانه کارای کانفیگ سایت خودش انجام میده آیا الان در آمد داره خرید سرور و فروش هاست؟
2. دومین سوال من اینجاست که خوب اگر سرور اختصاصی بخرم از کجا بخرم که فردا بسته نشه به دلیل تحریم های که میشیم
3.. اگر بخوام vps بخرم اونو از کجا بخرم که بعد روی vps سرور راه اندازی کنم("ایا میشه رو vps سرور راه اندازی کرد و بعد هاست فروخت؟)
4. اگر میشه رو vps هاست بدی آیا اموزشی داره برام بزارید برم ببینم ؟ (سرور ویندوز و لینوکس)
5. جوب firewall برای سرور ویندوز و لینوکس کدوم بهتره اونم بهم میگید؟ + آموزش نصب هر کدوم روی ویندوز و لینوکس
6.خوب چه برنامه های لازم هست خریداری کنم هم برای ویندوز هم برای لینوکس
7.از نظر امنیتی چه چیزای نیاز داره؟ هم برای ویندوز هم برای لینوکس
8. میشه مانیتورینگ داشته باشم اگر سایتی هک شد ip هکر بدست بیارم؟
9.اگر خودم بخوام سرور فروش vps داشته باشم اون چه امکاناتی می خواد و چه شرایطی داره ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر از همه