با سلام دوستان اطلاع دارن که کدوم سایت منظورمه که هیچ وقت بک اپ نمیده ما بعد از زدن 4 صد تا تیکت گفتن که بک اپ گرفتینم تو فولدر home هستش رفتیم دیدم بله هستش اما ایشون دسترسی واسه دانلود به یوزر ما ندادن و تیکت هارم جواب نمیدن بنظرتون چیکار کنم؟
با سلام دوستان اطلاع دارن که کدوم سایت منظورمه که هیچ وقت بک اپ نمیده ما بعد از زدن 4 صد تا تیکت گفتن که بک اپ گرفتینم تو فولدر home هستش رفتیم دیدم بله هستش اما ایشون دسترسی واسه دانلود به یوزر ما ندادن و تیکت هارم جواب نمیدن بنظرتون چیکار کنم؟
معمولا وقتی فول بک آپ ساخته میشه سطح دسترسیش 600 هست, از تو فایل منیجر پرمیژن اونو افزایش بدید
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
میتونید انتقالش بدید به public-home ??
اگ میتونید انتقالش بدید سطح دسترسیشو بذارید رو 755 دانلود میشه اگ دیدی بازم سطح دسترسی تغییر کردش انتقال دادی به پوشه home روش دابل کلیلک بکن دانلود میشه..فقط هاستتو نبندش..راه حل دیگه نیستش واس دانلودش
هیچ و پوچ
دستی بک اپ بگیرید بهتر نیست ؟ دچار یک سری مشکلات نمی شوید
شما که اکسز داری یه فول بک آپ بگیرید خودتون دیگه.
public_html !
با بکاپ ویزارد کاری ندارید ، آیا به فایل منیجر دسترسی دارید؟ سطح دسترسی فایل بکاپ را نمیتوانید به 755 تغییر دهید؟ اگر هاستینگ به هیچ وجه همکاری نمیکند پیشنهاد میکنم اسم شرکت را ذکر کنید اینجا ، یا اطلاعات هاستتان را برای بنده پ.خ کنید شاید بتوانم کمکی بکنم.
میزبانتان انشالله که همکاری کنند و فایل را به شما تقدیم کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)