با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم که حملات D-Dos چیست؟و برای جلوگیری از بروز آن چکارهایی باید انجام داد؟
با سپاس
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم که حملات D-Dos چیست؟و برای جلوگیری از بروز آن چکارهایی باید انجام داد؟
با سپاس
http://www.webhostingtalk.ir/f10/18260/
http://www.webhostingtalk.ir/f118/93658/
فقط کافی بود سرچ میکردین
سلام
این لینک هم میتونید راههای جلوگیری رو ببینید:
http://www.novinhost.org/client/know...yarticle&id=18
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
دوست عزیز این لینکی که فرمودید برای سرور لینوکسه سرور من ویندوز 2008 است
- - - Updated - - -
من سرور دارم هنوز حمله ای صورت نگرفته فقط میخواستم بدونم چطور باید پیشگیری کنم...
- - - Updated - - -
به نظرتون من خودم میتونم انجام بدم یا باید از یک شرکت یا فرد دیگه ای درخواست کنم؟
شما اگه جایی رو میشناسید که سرور من رو در برابر حملات دیداس محافظت کنه ممنون میشم معرفی کنید...
پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
من میخوام برای صفحات وب استفاده کنم سایت فروشگاه اینترنتی دارم که رو هاسته سرعتش پایینه به همین خاطر میخوام VPS با سیستم عامل ویندوز بگیرم هنوز اقدام به خرید نکردم دارم در مورد vps و مشکلاتش تحقیق می کنم که به دیداس برخوردم و می خواستم از این حملات بر روی سرورم جلوگیری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
مهمترین مسئله در دیداس حجم و قدرت حمله هست گاهی این قدرت به قدری پایینه که اصلا سرور چیزی احساس نمی کنه یا با فایروال نرم افزاری بسته میشه و گاهی سرور کلا هنگ می کنه و از دسترس خارج میشه!
برای حملات با قدرت پایین آموزش های همین انجمن رو دنبال کنید برای حملات با حجم بالا نیاز به متخصص این کار دارید یا اینکه از فایروال سخت افزاری یا آنتی دیداس سخت افزاری استفاده کنید!
ویرایش توسط InterServer.ir : September 14th, 2014 در ساعت 05:36
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
وقتی حجم حمله زیاد تر از تحمل سرور شما باشه به محض رسیدن حمله به سرور دسترسی شما قطع میشه برای این باید قبل ایکه این حمله به سرور برسه با فایروال سخت افزاری که جدا از سرور هست یا دستگاه های خاصی که برای تشخیص و دفع حملات دیداس ساخته شدند و انتی دیداس سخت افزاری گفته میشه بهشون حمله رو دفع کنید!
البته عیب این قیمت بسیار بالای این موراد هست گاهی چندین برابر قیمت سرور قیمت فایروال مورد نظر هست ! و مورد دوم اینکه کمتر دیتاسنتری اجازه میده دیداس به حدی برسه که شما با فایروال سخت افزاری دفعش کنید یا ... در مرحله اول باید دیتاسنتری انتخاب کنید که در مقابل دیداس پشتیبان شما باشه بهه طور مثال مثل دیتاسنتر های آلمانی نباشه که دیداس به سرور نرسیده از ترس اختلال تو شبکه سرور رو خاموش می کنند!
در ضمن cdn اصلا برای آنتی دیداسی ساحته نشده و مورد استفاده دیگری ( فایل های static ) دارد ! فقط مورد استفادشون برای افزایش سرعت بارگذاری سایت از طریق بارگذاری فایل های عکس جاوااسکریپت و... از روی نزدیک ترین سرور برای بازدید کننده هست !
در مورد متخصص هم در صورتی که مایل بودید می تونیم کمکتون کنیم
موفق باشید
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
باید حملات بررسی شوند, حملات لایه 7 یا لایه 4 شبکه؟ هاست دارید یا سرور؟
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)