من از جایی نمایندگی اس ام اس دارم که از درگاهی که من استفاده می کنم ندارند فقط پی لاین -زرین پال دارند موندم کدوم رو استفاده کنم
من از جایی نمایندگی اس ام اس دارم که از درگاهی که من استفاده می کنم ندارند فقط پی لاین -زرین پال دارند موندم کدوم رو استفاده کنم
ما تو زرين پال مزيت های زير رو داريم:
1. کارمزد 0 درصد تا پايان پاييز به کمک زرين کارت (فعلا و امکان تمديد اون)
2. تسويه حساب سريع به کمک زرين کارت (1 دقيقه تا 12 ساعت)
3. اپليکيشن اندرويد به منظور چک کردن لحظه ای تراکنش ها
و خيلی مزيت ديگه که بارز ترين اونها اين 3 مورد هست![]()
ویرایش توسط samansystems : September 11th, 2014 در ساعت 23:22
درود
اگر میخواهید راحت باشید پی لاین بهترینه
ولی در هر صورت بنده با پیلاین کار کردم و مدت کمی هم با زرین پال به نظر هر دو خوب است ولی پیشهادم پی لاین است
زرین پال عالی است و قدیمی تر است تا پی لاین
پی لاین محدودیت هایی دارد پرداخت روزانه و ...
توصیه میشه اگر درگاه اختصاصی خودتون رو نمیتونید استفاده کنید !
فقط سمت پی لاین بروید .
بنده هم از زرین پال و هم از پی لاین پیش تر استفاده میکردم ،
اما سرعت عمل پی لاین بهتر از .... و همچنین روند درستی را در پیش گرفته اند، زرین پال شدیدا دنبال بهانه هست تا پول خوری کنه (الان رو نمیدونم ، قبل تر که علاقه خاصی داشتند ! ) . البته خیلی ببخشیدا آقای زرین پال ، الان میدونم بهت بر میخوره اما بیشتر از این نمیگم تا دیگه حداقل اون عده انگشت شمار که از شما تعریف میکنند ، رو از دست ندید و با همین تعریفاتشون ادامه بدید . اما انصافا از این کار های در پی لاین ندیده بودم .
حتی در پارس پال نیز مشاهده کردم که مبلغ بالایی از ما بالا کش کردند ، اما خب جواب همه این موارد توسط اون بالایی داده میشه به طریقی .
در هر حال خوش باشی عزیز .
احتمالا شما داخل زرين پال اقدام به فروش موارد ممنوعه کرديد که اين مشکل براتون بوجود اومده.
طبق قوانين زرين پال حساب کاربران متخلف توقيف ميشه و البته شرايط رفع توقيف هم به کاربر خاطی اعلام ميشه.
حتما اگر حسابتون توقيف شده و موجودی داخلش داشتيد شرايط رفع توقيف بهتون اعلام شده و اگر ادعای شما چيز ديگه ای هست لطفا شماره حساب زرين پال خودتون رو بديد تا برای کاربران شفاف سازی صورت بگيره.
بله، زرين پال به شدت با موارد ممنوعه برخورد ميکنه و اگر قصد فعاليت و فروش موارد خلاف قوانين سايت رو داريد اصلا به زرين پال فکر نکنيد و از گزينه های ديگه استفاده کنيد.
باز اگر موردی هست اعلام کنيد تا برای کاربران هم ابهامی باقی نمونه.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)