با سلام از سئو کاران محترم خواهشمندم تا سایت منو آنالیز کنند و بگند که چ هزینه ایی می بره تا سایت من از نظر سئو قالب بالا باشه؟؟ فقط از نظر سئو قالب بک لینک نمی خواهم.
گردو دانلود | دانلود نرم افزار, بازی, گیم, اندروید
با سلام از سئو کاران محترم خواهشمندم تا سایت منو آنالیز کنند و بگند که چ هزینه ایی می بره تا سایت من از نظر سئو قالب بالا باشه؟؟ فقط از نظر سئو قالب بک لینک نمی خواهم.
گردو دانلود | دانلود نرم افزار, بازی, گیم, اندروید
با درود و احترام.
دوست عزیز سئو فرآیندی نیست با یک مشاهده ساده بشه دربارش بحث کرد چون قاعدتا در آینده طبق یکسری الگوریتمها سئوتون مشخص میشه و نتایجش در موتورها به نمایش گذاشته میشه. صرفا با دسترسی به مدیریت محتوا و گاها به هاست میشه بررسی کامل رو انجام داد و در کل بنظر بنده نمیتونید به سئوی حال حاضر تارنماتون (سایتتون) تکیه کنید.
درصورت تمایل درخدمتیم.
موفق باشید![]()
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
با سلام
یک سوال دیگری دارم که آیا ارور های کد نویسی و اشتباه در کد نویسی باعث می شه تا مطالب در گوگل به خوبی محبوب نشند؟؟
یعنی سئو قالب سایتم ضعیف است؟؟
نمیشه گفت ضعیف اما نیاز به تقویت داره و باید دقیقا کدنویسیش مورد بررسی قرار بگیره و یکسری موارد و ریزه کاریها رعایت نشده که باید حتما تقویت بشن.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
با
سئو روز در تماس باشید
موفق باشید
سلام .
آره چنین چیزی ممکنه ! اگه سئو طبق جدید ترین الگورتیم گوگل میخواید حتما با من در تماس باشید ^_^
سئو قالب بیشتر مربوط به رباط های گوگل میشه سرعت لود و بهینه بودن قالب برای سریع تر ایندکس شدن و بالا اومدن با کلمات کیلیدی مهم می باشد
شما این کار هارو انجام بدید ، تا نتیجه رو مشاهده کنید:
1 - تگ h1 قبل keywords
2 - تگ h2 قبل title
3 - تگ h3 یکی قبل descraption - یکی قبل title ـه پست ها
4 - تصاویری که امکانش هست رو png کنید ،
و بعضی از jpg ها رو کیفیتشو کم کنید.
5 - استفاده از کد تا جایی که میشه از عکس استفاده نکرد
6 - تبلیغات گسترده و دائم
7 - لینک دادن به متن های ثابت در پست ها
8 - مطلب بهینه ( 20 تگ یا...)
Game And Web Design
awwrya@yahoo.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)