با سلام و عرض ادب
مدتی است در فضای مجازی خصوصا در فضای مجازی کشورمان سایت های زرد به شدت افزایش یافته ، اگر به این سایت ها تشریف ببرید خواسته یا نخواسته از طریق موتور های جستجو وارد این سایت ها شوید ، یا چندین پاپ آپ باز میشود که خود این پاپ آپ از نظر اخلاقی درست نیست ، همچین تب های باز شده در پاپ آپ کاملا غیراخلاقی و غیرقانونی هستند !
مورد دیگه سایت های کلیک دززدی هست که انصافا زیاد شدند و از این طرف کاسبی برای خودشون راه انداختند .
یه نمونه سایت کلیک دززد فکر کنم به این سایت برخوردید » sport.aliexirs.ir
تصاویر پیوست رو مشاهده کنید ، کلمات کلیدی در سایت خودشون استفاده کردند که اصلا ربطی به سایتشون نداره ، حتی یبار با سرچ نام تجاری خودمون در گوگل وارد سایت رقیت شدم !! سایتی که اسمشو نمیبرم !
نکته قابل توجه اینکه سازمان های مربوطه چرا اینگونه سایت ها رو فیلتتر نمیکنند بنده خیلی وقته قصد داشتم این تاپیک رو ایجاد کنم تا حرف های دوستان خوبم رو جویا بشم .
اگر شما هم همچین اتفاقی براتون افتاده در همین تاپیک اعلام کنید شاید مدیر محترم این سایت رو پیدا کردیم ، امیدوارم بفهمیم منظورشون از اینکار چیه ؟ کلید دززدی هست یا خیر ؟؟!
اطلاعاتی هم که در هوویز دامنه موبوطه (sport.aliexirs.ir) درج شده اصلا پاسخگو نیستند
domain: aliexirs.ir
ascii: aliexirs.ir
remarks: (Domain Holder) ali samiyi
remarks: (Domain Holder Address) gorganpasr - kh farvardin markazi - aparteman poya, gorgan, golestan, IR
holder-c: as1684-irnic
admin-c: pe134-irnic
tech-c: pe134-irnic
bill-c: pe134-irnic
nserver: ns01.rahmatnorozi.com
nserver: ns02.rahmatnorozi.com
last-updated: 2014-03-27
expire-date: 2015-03-25
source: IRNIC # Filtered
nic-hdl: as1684-irnic
person: ali samiyi
org: exirs group
e-mail: shop.kadeh@yahoo.com
address: gorganpasr - kh farvardin markazi - aparteman poya, gorgan, golestan, IR
phone: +989355737411
source: IRNIC # Filtered
![]()