ویرایش توسط arc1o0 : August 27th, 2014 در ساعت 23:53
شما بیشتر از شرع می فهمین یا یه مرجع تقلید ؟
البته خودمم مخالف اینم که اجازه کار به نسل سوم و نسل چهارم داده نشه .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
فکر کنم قبلا در نت دیده بودم مراجع با اینترنت نسل سوم مشکل داشتند با تماس تصویری گفته بودند مشکل شرعی دارد :| سر رایتل اذیت میشدند به همین دلیل کمتر استفاده تصویری شد و بعضی ها هم که گفتند تماس تصویری قطع کردند
هر چیزی خوبه ولی به شرطی که درست استفاده بشه.
مشکل اینه که بعضیا استفاده درست نمیکنن.
ما تا وقتی خودمون از درون تحریم هستیم نمی تونیم تحریم های خارجی رو برطرف کنیم![]()
سلام
تنها راه درست شدن این مورد فرهنگ داشتنه مردمه.چیزی که واقعا مردم ایران ندارند.با یک مقایسه کوچیک با مردم بقیه جاها متوجه می شید که مردم ما هنوز از این موارد استفاده صحیح نمی کنند و اکثریت فرهنگ ندارند.
البته هستند کسایی که استفاده صحیح انجام بدهند اما تعداد شون واقعا در مقایسه با بقیه کمه.
موفق باشید
بزار حالا بياد فرهنك شم جا ميوفته
با احترام، عموم مردم فرهنگ دارن و اون جاهلی که تفکرش محدود به مسائل کمرِ به پایینه و فتوا میده که نکنه یه وقت یه بنده خدایی تماس نامشروع بگیره بی فرهنگه!
پشتِ تلفن که به کسی تجاوز نمیکنن، هر ۲ طرف راضی هستن که تماس به اصطلاح "نامشروع" برقرار بشه، به کسِ دیگه ای هیچ ربطی نداره. تا الان وب کم و .... بود مگه مملکت به فساد کشیده شد؟! نمیدونم هدف چیه؟ فکر میکنم اگه قدرت به صورت مطلق دست دوستان فتوا دهنده باشه، آپارتمان نشینی حرام و بادیه نشینی حلال میشه!
تا زمانی که مردان تصمیم گیرنده نفهمن انسان آزاد هست و هر کاری دلش بخواد ( به شرط آسیب نرسوندن به دیگران و ....) میتونه انجام بده، همین آش هست و همین کاسه! وقتی خدا انتخاب دین رو آزاد گذاشته و به انسان اختیار انتخاب راه رو داده، چطور کسی جرات میکنه برای دیگری تصمیم بگیره؟!
تمام این ها نشون دهنده یک مساله هست و ما رو بر میگردونه به جمله معروف کارل مارکس...!
و البته چقدر هم موضوع بحث به وب و هاستینگ مرتبط هست!:دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)