سلام از امروز یا از دیشب در این دیتاسنتر OVH Canada Hosting من تایم اوت لا به لا داره که ظاهران مشکل از شبکه هست میخوام بدونم شما ازینجا دارید ماله شمام اینطوری هستش ؟
سلام از امروز یا از دیشب در این دیتاسنتر OVH Canada Hosting من تایم اوت لا به لا داره که ظاهران مشکل از شبکه هست میخوام بدونم شما ازینجا دارید ماله شمام اینطوری هستش ؟
سرور اختصاصی مستقیم گرفتید ؟
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
نه اشتراکی هاستم هستش که هاستینگ من گفت از شبکه دیتا سنتر هست باهاشون صحبت کردند و گفتند حل میشه این چیزا میخواستم بدونم ماله هاستینگ های دیگه هم اینطوریه ؟
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
درود
چندین سرور از دیتا سنتر کانادا داریم چنین مشکلی نداشتیم
مشکل از سرورتون میتونه باشه
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
سلام
مشکلی نداریم
احتمالا زیر اتک هست سرور هاستینگ شما
شبکه کلی اوکی هست و ما هم موردی نداریم
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
سلام
به احتمال زیاد آی اس پی شما مشکل دارد
پینگ سرور را در یک سرور مجازی و در بازه های زمانی مختلف تست کنید،
به مدیر سرور خود بگید آنتی دی داس سرور رو هم فعال کنند، و از حالت اتوماتیک به حالت دستی تغییر بدهند.
سرورهای ما هم از OVH و Kimsufi کانادا مشکلی نداره. احتمالاً سروری که هاست شما روش قرار داره تحت حمله قرار گفته.
از چند جای مختلف تست کردین و از تمام نقاط اختلال وجود داره ؟
گـــُزگـــا هاستینگ
هاست دانلود اختصاصی حجیم (دو ترابایت به بالا) - هاست پربازدید اختصاصی - کانفیگ اختصاصی و... برای هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید
سرور ماله من ddos protection هست و این پروتکشن کلود هاستینگ با سرور های دیگه ی این دیتا سنتر جدا هست و سایت من و غیره بالا بود . فقط مشکل در باز نشدن درگاه بانکی بود و ایمیل که ارسال نمشد اما دیتاسنتر خوشبختانه این 2 مشکلی که امروز پیش اومد را حل کردند . از همه ی دوستان متشکر من مشکلم را دیتاسنتر حل کرد و خودشون هم قبول داشتند مشکل دارند درون بخشی که ماله ما بود . تاپیک را ادمین ها ببندد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)