سلام
بنده یک مشکل روی وی پی اس خودم دارم و اون اینه که هر چند ساعت یکبار (ساعات نا مرتب) هیچ یک سایتهای روی سرور باز نمی شوند و سپس پس از ریست کردن My DNS و apche Reset این مشکل حل میشه.
این مشکل رو چجوری می تونم برای همیشه برطرف کنم.
سلام
بنده یک مشکل روی وی پی اس خودم دارم و اون اینه که هر چند ساعت یکبار (ساعات نا مرتب) هیچ یک سایتهای روی سرور باز نمی شوند و سپس پس از ریست کردن My DNS و apche Reset این مشکل حل میشه.
این مشکل رو چجوری می تونم برای همیشه برطرف کنم.
در زمانی که این مشکل رخ میدهد پیغام خطایی نمایش داده نمیشود ؟
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
آسیا سازان | ریست تمامی دی ان اس های سی پنل
کامل ترین و راحت ترین راه ممکن از نظر بنده
الان همه چی خوب شده ولی مشکلی وجود داره که متاسفانه مانند مشکل قبل هر چند ساعت یکبار (بصورت نامنظم) MySQL مشکل ایجاد میکنه ، و تمامی سایتها روی سرور بصورت نصب وردپرس در می آیند (اکثر سایتها وردپرس است روی سرور) انگار بخواهیم یک سایت جدید راه اندازی کنیم و برایش تازه مشخصات دیتابیس رو وارد می کنید و بعد اقدام به نصب می کنید ، الان مانند همین موقع شده ، انگار یک دیتابیس خالی است که تازه می خواهد راه اندازی شود.
که این مشکل باز هم ذکر می کنم با ریست Mysql حل میشه ، ممنون میشم راهنمایی کنید که این مشکل را چگونه برای همیشه رفع کنم؟
در بخش service status بخش named رو چک کردیم و آپ بود تصویر رو ملاحظه کنید :
داخش intodns هم مشاهده کنید : intoDNS: odel.eu - check DNS server and mail server health
- - - Updated - - -
در بخش service status بخش named رو چک کردیم و آپ بود تصویر رو ملاحظه کنید :
داخش intodns هم مشاهده کنید : http://www.intodns.com/odel.eu
- - - Updated - - -
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)