سلام خدمت تمامی دوستان و همکاران.
بهترین مجازی ساز از نظر شما کدوم مجازی سازه که بتونه منابع سرور رو با بهترین کیفیت بین تعداد زیاد vps تقسیم کنه == به طور مثال با 8 گیگ رم بشه بیشترین تعداد ممکن vps رو ساخت.
با تشکر - منتظر پاسخ هستم.
سلام خدمت تمامی دوستان و همکاران.
بهترین مجازی ساز از نظر شما کدوم مجازی سازه که بتونه منابع سرور رو با بهترین کیفیت بین تعداد زیاد vps تقسیم کنه == به طور مثال با 8 گیگ رم بشه بیشترین تعداد ممکن vps رو ساخت.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
Hyper-V & citrix xen
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
یادم رفت , این 2تا رم رو به صورت اختصاصی میده
اگه بیشترین تعداد رو بخوای باید vmware نصب کنه بعد هم oversell کنی![]()
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
مجازی ساز هایی که دوستمون ذکر کردند در رایگان ها بهترینند . اما در پولی ها از این ها بهتر هم هستند .سلام خدمت تمامی دوستان و همکاران.
موفق باشید .
xen citrix
VMware ESXi
سلام . . اگر کیفیت و قدرت براتون مهم هست فقط
hyper-v
چون ...
قدرتش که عالیه
امکاناتش هم زیاده
مدیریتش کامل هست
و...
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
بابت پاسخ های دوستان تشکر می کنم.
این hyper-v رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ سایت ؟ دمو ؟
با تشکر
hyper-v یکی از role های ویندوز 2008 نسخه دیتا سنتر هست
یعنی شما ویندوز 2008 نصب میکنی و بعد این آپشن رو روش نصب می کنی !
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
از movie24 عزیز تشکر می کنم.
اما قصد دارم سرور لینوکس رو تهیه کنم .
به نظر شما دوستان برای این کار سرور ویندوز بگیرم یا لینوکس ؟
Only ESX
Not ESXi !!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)