سلام دوستان
خواستم ببینم چنین سایتی رو بخوام راه اندازی کنم باید چیکار کنم؟
کسی از دوستان کار کرده در این رابطه؟
سایتی هست که نمایندگی بده و درصدی حساب کنه؟
خواستم ببینم چنین سایتی رو بخوام راه اندازی کنم باید چیکار کنم؟
کسی از دوستان کار کرده در این رابطه؟
سایتی هست که نمایندگی بده و درصدی حساب کنه؟
هتل های بزرگ و معروف API ارائه میدن که کار رزرو رو بسیار آسون می کنه. برای مثال:
44 Booking APIs: Rezgo, TourCMS and Travelport | ProgrammableWeb
Hotel Booking API, Online Hotel Reservation API | MGHworld
Cleartrip API documentation
در بعضی موارد هم که فرد علاقه مند به استفاده از سرویس های عمومی api نیست و یا هتل مورد نظر در لیست وجود نداشت، برای اون هتل میشه API نوشت.
متاسفانه هتل های ایرانی api ندارن. حتی اکثرا رزرو آنلاین واقعی هم ندارن!
api به جایی متصل نمیشه، سایت شما باید به API متصل بشه. اگر منظورتون api هایی که به صورت دستی نوشته میشن هست، روند کار به این صورته که سایت شما به api متصل میشه، برنامه ای که پشتِ api هست مثل یک کاربر انسانی تو سایت هتل لاگین میکنه و عملیات رو انجام میده.
باید طراحی اختصاصی بشه...از اسکریپت های رایگان و تو سطح نت چیز درست درمونی در نمیاد...
سلام
اسکریپت هایی که روی نت هستند اکثرا باگ دارند به مشکل میخورید
بهتره اختصاصی نوشته شه
موفق باشید
با ســــلام و عـــرض عصـــر بخیــــر . . .
قوی ترین و مدرن ترین اسکریپت رزرو هتل که به API متصل است در ایران : سايت رزرو هتل و هتل آپارتمان اينترنتي, هتل مشهد, شيراز, اصفهان, تهران, ايران, يزد, كيش, رزرو هتل در مشهد
می باشد . . .
بسیار هم خو برخورد و پاسخگو هستند برای اطلاعات بیشتر با خودشان تماس بگیرید ، 100% راهنمایی تان می کننــــد . . .
با تشــــــــــــــــــــــک ر از توجـــه شــــما . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)