با سلام.با API نمیتونم این دو رو بهم وصل کنم و وقتی سفارش دامینی در whmcs ثبت میشه،به صورت انلاین در reselloنمایش داده نمیشه و باید بصورت دستی در reselloثبتش کنیم.دوستان لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید
با احترام
با سلام.با API نمیتونم این دو رو بهم وصل کنم و وقتی سفارش دامینی در whmcs ثبت میشه،به صورت انلاین در reselloنمایش داده نمیشه و باید بصورت دستی در reselloثبتش کنیم.دوستان لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید
با احترام
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
هیچ خطایی نمیده
در بخش setup >>> domain pricing تنظیم کرده اید که مثلا دامنه com با host control انجام شود ؟
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
بله
اگر در ماژولی که مربوط به هاست کنترل هست
ای پی ای رو درست وارد کنید و اطلاعات whmcs
به صورت صحیحی برای هر یوزر وارد بشود مشکلی برای ثبت اتوماتیک نیست
همچنین برسی نمایید که ای پی توس ط هاست بلاک نشده باشه
د صورت نیاز به سوال بیشتر در خدمت شما هستم
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
"اطلاعات whmcs به صورت صحیحی برای هر یوزر وارد بشود" یعنی چه اطلاعاتی؟
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
اولا بعد از خرید انلاین توسط کلاینت مشکل برای شما ایمیل می شود که دلیل عدم ارتباط چی بوده
بعضی ائقات مشتریان اطلاعاتشون و از جمله تلفن و .. ر در پروفایل غلط پر می کنند که باعث ایجاد مشکل می گردد
و عدم ثبت انلاین را منجر خواهد شد
اطلاعات هر کس باید به صورت صحیح باشد
سعی کنید همه اسم و فامیل و اطلاعاتشون رو با زبان انگلیسی تایپ کنند
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)