کیا میتونن برام از داسنتک خرید انجام بدن
به ای دی یاهو من پیام بدین
ID:berbid_vps
کیا میتونن برام از داسنتک خرید انجام بدن
به ای دی یاهو من پیام بدین
ID:berbid_vps
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
یک سرور با مشخصات زیر وجود داریم
Supermicro 2XL5420
24 GB Ram
port 1 gbit
hard: 2tb +1tb
61 ip
ماهیانه 310 هزار تومان
ویرایش توسط berbidvps : July 1st, 2014 در ساعت 19:22
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
داسنتک.پشتیبانی و فروش از طریق سایت میباشد
متاسفانه ایشون خیلی با اعتمادن انقدر که حرف درست هم باهاش بزنی به خودش میگیره و میگه توهین کردی که چی اقا خوشش از ما نیومده گرفته پنل بسته جواب نده پول برگشت نزنه بله دادش حواست رو خوب جمع کن از کی میگیری سرویس ولی من دوست عزیزمون رو hostfire که خودم شخصا ازشون سرویس گرفتم رو تایید میکنم کارشون خوبه
ا
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
با سلام
من میتوانم برای شما خرید کنم از این دیتاسنتر ولی محصولی ارایه نمیدهیم از این دیتاسنتر و فقط ما واسطه هستیم.
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)