به به کاربر سید احمد خیلی وقته انجمن فعالیت آنچنان ندارید دلمون تنگ شده بود برای دیدن یوزرتون

(جدی گفتم).
---------------
استارتر محترم اگر دقت کنید خیلی از کاربران قدیمی هم کنار کشیدن کلا انجمن افتاده دست به قول دوستان یک سری که سنشون خیلی پائینه و هی تاپیک های فروش و درخواست ها میاد بالا.
کاربر به جایی رسیده میاد میگه قوانین هاستینگ باید به نفع مشتری باشه و همیشه حق با مشتریه پرداخت هم نکرد باید سرویس رو نگه دارید هر وقت خواستیم پرداخت کنیم

(دقیقا از انجمن اومده بود)
حالا یه کاربر دیگه 3-4 ساله مشتری ماست اصلا نمیبینیم کی میاد کی میره واسه خودش پرداخت میکنه صداشم در نمیاد و حرفه ای هم هست.
شما الان یه تاپیک بزن سرور میخوای رم 512 ماهی 5 تومان. به جان خودم کلی آفر میاد
من نمیدونم هزینه آیپی در میاد ؟ مشتری میگه سرور میخوام در حد ابر سرور ماهی تا این قدر هم هزینه میتونم بکنم. یکی نیست بگه مرد مومن بالاخره بر اساس هزینت آفر داده بشه یا بر اساس درخواستت ؟ آخرشم میگه شما معتبر نیستی میره سراغ یکی دیگه. ما نفهمیدیم اعتبار از رو چی میبینن ، قصد خریده یا تخریب.
کلا از انجمن نمیشه مشتری خوبی گرفت. این نظر بنده و تجربه بنده هست فقط به درد برند بالا بردن میخوره تو گوگل(که اونم داره کم کم خراب میشه فکر کنم).
همین 40 دقیقه پیش با یکی صحبت کردم گفت رم 512 میخوام گفتم ... تومان هست گفت تو انجمن دارند زیر 10 تومان میدن چه خبره ***ی تا این حد ؟
ما که 6 ماهی هست قطع امید کردیم به درست شدنش بقیه رو نمیدونم
یا حق