چجوری سرور مجازی بسازم در وی ام ور ؟
پشتیبانی اطلاعات سرور( آیپی ) + نام کاربری + رمز ورود که وی ام ور در ان نصب شده رو داده الان من چجوری باید واردش بشم ؟ تا اکانت بسازم
چجوری سرور مجازی بسازم در وی ام ور ؟
پشتیبانی اطلاعات سرور( آیپی ) + نام کاربری + رمز ورود که وی ام ور در ان نصب شده رو داده الان من چجوری باید واردش بشم ؟ تا اکانت بسازم
سلام
دوست عزیز برای هر مورد تاپیک هست
لطفا جستجو کنید.
اما به اختصار. شما باید ای پی سرور را وارد کنید و در صفحه ای که برای شما باز میشود لینک دانلود vmware vsphare موجود است دانلود کنید و از طریق ان به سرور متصل بشوید.
برای ساخت سرور مجازی نیز شما نیاز به فایل ایزو سیستم عامل ها دارید ه در انجمن قرار دارد لینک دانلود ان
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
میبخشید بنده تازه کار هستم گشتم ولی نمیدونم پیدا شد یا نه شاید من نمیدونم اونی که گشتم برای من هست یا نه
میشه لطفا لینک هایی که گفتید رو بدید ؟
- - - Updated - - -
وارد آیپی شدم و روی لینک دانلود کلیک کردم اما در ادرس سایت وی ام ور این خطال رو میده
Access Denied
You don't have permission to access "http://www.vmware.com/" on this server. Reference #18.6615434d.1402644649.4e26546
مگه برای آیپی ایران بستست؟
پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
دوست عزیز سرچ کن
به خدا سرچ کردم چیزی نفهمیدم لینک اونی که مشکل منو حل میکن هرو تروخدا بدید ؟
مجازی سازی واقعاً بحث طولانی و سوال برانگیزی است که به سادگی نمیتوان به تمام مسائل آن واقف بود ؛ پیشنهاد میکنم در گوگل سرچ بفرمایید و به صورت تجربی شروع به کار نمایید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
با سلام
کاش دوستان حالا که دیدن تاپیک ایجاد شده به جایی اینکه چند نفر پشت سر هم بگن برید سرچ کنید خودشون زحمت بدن تاپیک رو پیدا کنن به ایشون بدن
بفرماید عزیز
http://www.webhostingtalk.ir/f7/42893/
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)