سلام من ازشون سرور خریدم یک ساله با 10 گیگ فضا.الان چند ماهیی که توی سروشون هستم مشکلی پیش نیومده که یبار دیدم سایتم معلق شده و بسته شده؟رفتم گفتم و موضوع رو حل کردن ولی الان بازم بسته شده که بهشون گفتم گفتن که:
بدلیل مصرف شدید
/home/pctakorg/public_html/vbseo.php
هاست شما توسط واحد مانیتورینگ مسدود شده است.
من موندم توش این موضوع؟چون سایتم خوابیده ن بازیدیی داره ن کسی توش پستی میگذار ن کاره خواستی توش انجام میگیره.من در تعجبم که چرا وی بی سئ. انقدر بالا رفته یهو برای خودش؟کارهای امنیتی رو رو انجام دادم برای هک نشدن. ولی هاستینگ اصلا قبول نمیکنه که مشکل از طرف خودشونه؟اچه وی بی سئو مشکل داشت چرا توی این همه مدت اینجوری نشده بود که یهو اینجوری شدش؟ خدایی هاستینگ ها هم نمیشه اصلا ی کلمه حرفی زدش خدایی؟چون تنها حرفی که میزنن اینکه سروره ما قویی هستش و هیچ مشکلی نداره مشکل از طرف شما هستش همین؟
حالا من ازتون ی سوالی داشتم میخواستم بدونم من از این هاست برم و یک هاسته دیگه میشه همین هاست رو روش فقط یک آپلود سنتر نصب کنم و استفاده کنم؟ یا باید بیخیال این هاست بشم و پولم از دستم بره؟کلا دو سه ماهه توش هستم سرعت لودش هم کمه؟
ولی میترسم جای دیگه ای هم برم بازم همین مشکل پیش بیادش؟برای همون میگم اگه کسی میدونه منو راهنمایی کنه؟یبار توی وی بی سئو بهم گفتن باید هک لایک رو غیر فعال کنید چون خیلی سی پی یو رو بالا میبره؟ولی من هبش احتیاج دارم خو؟این همه سایت ها دارن استفاده میکنن چی ربطی داره آخه؟
کمکم کنید باشه
آدرس سایتم هم: www.pctak.com