سلام دوستان
ما میخوایم رمز عبور روت esxi رو در hetzner ریست کنیم.
روندش به چه شکلی هست؟
سلام دوستان
ما میخوایم رمز عبور روت esxi رو در hetzner ریست کنیم.
روندش به چه شکلی هست؟
سلام
الان فراموش کرده اید ؟
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
درود. یه جستوجو می کردید ..
خیلی ها این مشکل رو داشتند تو انجمن .
سلام
دسترسی لارا بگیرید ازشون
و با بوت کردن این ایسو مشکل شما حل میشه:
VMware KB: Changing a forgotten root password on an ESX/ESXi host
کمک نیاز داشتید در با من در تماش باشید خوشحال میشم مشکل رو حل کنم.
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
من ان متن رو دیدم
Reinstalling the ESXi host is the only supported way to reset a password on ESXi. Any other method may lead to a host failure or an unsupported configuration due to the complex nature of the ESXi architecture. ESXi does not have a service console and as such traditional Linux methods of resetting a password, such as single-user mode do not apply.
یعنی تنها راهش نصب مجدد esxi به صورت کامل هست؟ آیا امکان دیگری وجود ندارد که مثلا با rescue بتونیم سرور رو بالا بیاریم، بعدش با ادیت کردن فایلی که رمز عبور ها داخلش save میشن رمز عبور رو ریست بدیم؟
والا از اونجا که اطلاعاتم خیلی مهمه نمیخوام مشکلی پیش بیاد
دی سی هم میگه 15 یور هزینه داره.
حالا نمیدونم چه کار کنم؟
از اول نصب کنم یا بدم دی سی؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)