سلام جناب سجادیه
یک سوال دارم مگر افرانت آی اس پی نیست؟
AFR@NET
پس بحث آی اس پی بودن و ارائه اینترنت و این ها را باید کنار بگذارید و اصلا درست نیست که بخواهد مطرح بشه افرانت هم اینترنت میده و این دلیلی نمیشه که بخواهد کیفیتش پایین باشه
قدیمی بودن یا زیاد بودن کاربران هم اصلا باز دلیلی برای کفیت بد نمیشه اونوقت هاست گیتور هم باید کیفیتش بد باشه
مورد دیگر من حدود 10 روز پیش یکی از سرور های اختصاصی خودمون را برای یکی از کاربران داشتیم کانفیگ سلوس وی ام انجام میدادیم
سرور اسلیو از سرور های اختصاصی ما بود و مستر از افرانت بود
افرانت ازسرور های خود سلوس 10 کیلو بایت دانلود میکرد اما پارس آنلاین 14 مگ دانلود میکرد اونوقت باز من باید بگم افرانت مشکل داره؟ ممکنه این سرور بنده خدا مشکل هاردی داشته یا خیلی موارد دیگر نمیشه با یک نگاه کوتاه یک تصمیم بزرگ گرفت
ما ارائه دهنده سرویس میشه گفت در سطح کلان هستیم کاربر شاید حرف کسی را قبول نکنه اما حرف ما را سریعتر به گوشش میسپاره ما باید این را همیشه در نظر بگیریم
بله من کیفیت پورت و همین گیمی که میگین رو پارس را قبول دارم اما شما به این فکر بکنید که چرا پارس اسمش بد میشه پیش چشم شما ! شما مییایید یک سرور گیم را با گیم های خودتان مقایسه میکنید خوب اینجا چند مشکل هست
کسی که پارس آنلاینه قیمت کمتری داده - سرور بزرگی گرفته - آی پی بیشتری داره - خوب طبق اصولی که ما ایرانی هستیم از تمام ظرفیت فکر میکنیم باید استفاده بکنیم روی یک سرور اختصاصی 32 تا آی پی دارد 32 تا سرور مجازی ویندوز میده اونوقت شما میایین روی سرویس که 32 تا سرور دیگر هم کنارش هست تست میکنید و مقایسه میکنید با سروری که کلا 5-6 تا سرور روشه پس نوع مقایسه ها باید در شرایط یکسان باشه که نیمشه چنین مقایسه ای را هم به همین راحتی ایجاد کرد
فاکتور فقط پورت نیست و این را شما بهتر از هر کسی میدونید
به هر جال اینکه گفته میشه مثلا این را با اون نمیشه مقایسه کرد یعنی من میدونم و من مرجع تصمیم گیری ام نمیشه مقایسه کرد با اونی که میگه این نظر شخصی منه و ممکنه اشتباه هم باشه اما نمیشه این را با اون مقایسه کرد یک چیز دیگرست و زمین تا آسمون فرق دارد
هر کسی میتونه نظر شخصی خودش را بده اما باید در نظرمون این را متذکر بکنیم که این نظر شخصی منه و ممکنه هم اشتباه باشه و درست نباشد نه اینکه بگیم نه حتما همینه و حق ادامه و نظر دهی سایرین هم گرفته هم بشه
امید وارم متوجه منظورم شده باشید و عذر میخواهم که موجب ناراحتی تون شدم
روز خوش
عیسی لو