با سلام
به نظر شما بهترین نمایندگی شارژ کدومه ؟
چرا بیشتر سایت ها از رایانمهر نمایندگی گرفتند؟ eways به چه صورته؟
با سلام
به نظر شما بهترین نمایندگی شارژ کدومه ؟
چرا بیشتر سایت ها از رایانمهر نمایندگی گرفتند؟ eways به چه صورته؟
ميتونيد از سايت شارژ ريسلر اقدام کنيد:
شارژ ریسلر - صفحه اصلی
مهمترين مزيت شارژ ريسلر رايگان بودن، تنوع قالب ها و راه اندازی سريع (کمتر از 10 دقيقه) هست.
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
بعضی صحبت ها از يک متخصص هاستينگ بعيد هست.
شما ميتونيد روی .htaccess هاست تعريف کنيد که چه صفحه ای در چه شاخه يا ساب دامينی به صورت پيش فرض لود بشه و آدرس رو به صورت زير دربياريد
sub.site.com
ضمن اينکه در اکثر کنترل پنل ها اين مورد به صورت پيش فرض روی htaccess تعريف شده
شارژ هم در هر حالتی نهايتا 1 دقيقه بعد ارسال ميشه.ذومین مشکلش اینه که کم دیر شارژ میفرسته
من از اسکریپت شما استفاده میکردم اما چون این مشکلاتو دیدم دیگه با شما کار نکردم
مگر اينکه به مشکل خورده باشه که معمولا ناشی از وارد کردن شماره اشتباه هست و تو ساعات کاری هماهنگی اون تا 2 ساعت حل ميشه و شارژ به شماره ديگه که مشتری ميگه ارسال ميشه.
خوشبختانه با وجود عمر کم پروژه شارژ ريسلر سايت های برتر ايرانی به اين پروژه جذب شدن و در حال استفاده ازون هستند.
- - - Updated - - -
سود شارژ برای نماينده درجه 1 ايرانسل 4 درصد هست.
10 درصد ممکن نيست مگر برای دوستانی که در ازای وی پی ان شارژ ميفروشن و اون رو در بازار آزاد با قيمت پايين تر ميفروشن.
من از هزار شارژ دارم
مزيت اين نوع نمايندگی اين هست که کامل روی سرور شما قرار داره و شما ميتونيد هر طور که مايل باشيد روی سئو و ظاهر اون کار کنيد
بالبطع وقتی سامانه روی سرور شما نصب شده باشه اين هنر شماست که بتونيد روی موارد مطرح شده کار کنيد و اختيار اين کار رو کامل داشته باشيد تا اينکه برای هر تغيير کوچيک روی سايت خودتون مجبور بشيد چندين بار تلفن و ايميل بزنيد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)