سلام به همگی وبتالکیها .
من دنبال چند تا دیتاسنتر برای خرید سرور وارز هستم .
لطفا راهنمایی کنید و اگر یکم هم توضیح بدید ممنون میشم . در مورد قیمت پول اونها به ایران و مسائل سرعت سرور و سرویس هر کدوم .
با تشکر فراوان
سلام به همگی وبتالکیها .
من دنبال چند تا دیتاسنتر برای خرید سرور وارز هستم .
لطفا راهنمایی کنید و اگر یکم هم توضیح بدید ممنون میشم . در مورد قیمت پول اونها به ایران و مسائل سرعت سرور و سرویس هر کدوم .
با تشکر فراوان
ویرایش توسط irancheat2 : June 5th, 2010 در ساعت 09:00
وارز تو هلند ؟ !!!![]()
![]()
نیست
![]()
جاشو بلد نیستی پست نده
هلند - وارز: Home
Ovh فرانسه
سرویس دهی عالی ، سرعت عالی ، آپتایم عالی
قیمت چند تا از سرور هارو توی سایت میتونید ببینید
اگر سوالی بود در خدمتم![]()
وارز واقعی و به تمام معنا : چین - روسیه - ایران
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
دوستان یا پست ندید (شرمنده) یا اگه پست میدید درست حسابی جواب یوز رو بدید !
فعلا برای وارز بهترین خدمات دهنده ها Dedicated Server Hosting | VPS | Domains | Webhosting | Private Racks by LeaseWeb و Home هستند
قیمت هاشونم که داخل سایت زدند ...
اتفاقا از روی آگاهی و برای اینکه بعدا دچار مشکل نشند، هشدار دادم
هر دوی این دیتاسنترها در هلند هستند و اگه شکایت قانونی بشه 100درصد از وارز مورد نظر جلوگیری می کنند، برای مثال می توانید از هاست دی ال که از لیزوب سرور داره در اینمورد سوال کنید، آلتوس هاست هم سرورهاش در ایکاتل هلند هست که اونهم مثل لیزوب عمل می کنه ولی دیتاسنترهای کشورهایی مانند چین - ایران - روسیه که به کپی رایت اهمیتی نمیدهند و قوانین درست و حسابی در اینمورد ندارند، معمولا به شکایت ها اهمیت نمیدند.
و نکته مهم تر اینکه کشورهایی که با وارز به هیچ عنوان مشکلی ندارند، اکثرا کیفیت بسیار پایینی دارند و من هم به همین خاطر جایی رو معرفی نکردم که بعدا نگند چرا پیشنهاد جای بی کیفیت رو دادی ولی نکته اصلی یعنی کشورهای 100 درصد وارز رو معرفی کردم !
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
آفر منو میتونید اینجا ببینید:
http://www.webhostingtalk.ir/f12/%D8...tml#post111743
امیدوارم از جاهایی خرید نکنید که فقط تا اومدن ریپورت وارز هستن ولی بعدش دیگه وارز نیستن :دی
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)