من یه VPS ایجاد کردم حالا بعد از گذر زمان با کمبود هارد مواجخ شدم ... چه جوری می تونم هاردمو اضافه کنم ؟
مجازی ساز : Vmware
من یه VPS ایجاد کردم حالا بعد از گذر زمان با کمبود هارد مواجخ شدم ... چه جوری می تونم هاردمو اضافه کنم ؟
مجازی ساز : Vmware
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
ابتدا وی پی اس مورد نظر را خاموش کرده بعد توی قسمت ادیت ستینگ و حجم هارد را به حجم دلخواه تغیر داده و سیو کرده بعد وی پی اس را روشن میکنید و از داخل خووی پی اس فضا مورد نظر که اضافه شده را به ظرفیت قبلی اضافه میکنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در تکمیل صحبت های MagicVps.Com ، بعد از اضافه کردن و ریبوت سرور ، میتونید از CMD و کامند های مربوط ب diskpart و یا نرم افزار EASEUS Partition Master استفاده کنید ...
...Zzzz...
یک هارد دوم با ساختار IDE اضافه کنید و بعد به داخل سیستم عامل ویندوز برید و این هارد رو اضافه نمایید در قسمت device mangment
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)