سلام دوست عزیز ایشالا که در کنکور موفق باشید
چندتا راهنمایی بر اساس تجربه بهتون بگم ؛ با نظر دوستمون موافقم شما در رشته کامپیوتر چیزی درست حسابی یاد نمیگیرید مگر اینکه شما جلوتر از استاد پیش برید . استاد میاد سر کلاس واستون از روی لب تاپ میخونه شما انگار داری دیکته مینویسی !
مسئله دوم هم هرکی از ننه باباش قهر میکنه میاد رشته کامپیوتر
« منظورم جنابعالی نیستید »
اگر به فکر یاد گرفتن برنامه نویسی یا زبان های تحت وب هستید به نظر من آموزشگاه برید ، اونم نه آموزشگاه های الکی و چرت ، آموزشگاهایی که واقعا برای شما وقت بذارن و به نحوه احسنت آموزش دهند در کنار این آموزش ها هم خودتون میتونید در اینترنت به جستجو بپردازید و از مطالب موجود استفاده کنید .
توی گرایش نرم افزار بیشتر ++c و #c رو تدریس می کنند حدود چندسال پیش هم که پاسگال تدریس می شد ، اگر هم که استاد باحال باشه میره سراغ جاوا ، برنامه نویسی آندروید و ... در ترم های بعدی کاردانی برنامه نویسی تحت وب هم خواهید داشت که فکر نکنم درس 2 واحدی اهمیت زیادی براش قائل شن .
بعدشم موضوع دیگر که دلیل نمیشه چون شما به زبان php علاقع دارید برید رشته کامپیوتر و دلیل قانع کننده ای نیست .
بعدشم دوست عزیز شما که به خودتون تلقین می کنید غیر انتفاعی قبول میشید اونم قبول نمیشد ، همیشه یک هدف بالاتر رو انتخاب کنید که اگر اون نشد به هدف بعدی برسید .
حرفی ناگفته نموند فکر کنم بازم اگر سوالی و مشکلی بود در خدمتتون هستم ؛ موفق باشید .
به قول یک بنده خدایی : کامپیوتر به این کوچیکی چندتا مهندس میخواد !