سلام دوستان
عیدتون مبارک
همون طور که تو عنوان گفته شد
یه هاست و طراحی می خوام برای
سایت جوک و اس ام اس منتظر آفرهاتون هستم
ممنون
سلام دوستان
عیدتون مبارک
همون طور که تو عنوان گفته شد
یه هاست و طراحی می خوام برای
سایت جوک و اس ام اس منتظر آفرهاتون هستم
ممنون
هاستینگ نور وب - Noor-Web لیست مشتریان موجود می باشد برای طراحی سایت نیز در سایت عضو شوید به واحد مربوطه تیکت ارسال کنید و مکاتبات لازم انجام بدید
با سلام
درسایت پنل مورد نظر خود را انتخاب نمایید
کدتخفیف : host93
لینک سفارش
http://client.host-net.in/cart.php
طراحی سایت هم تیکت ارسال نمایید
موفق باشید
برای اینکه تایپیک انحرافی نشه
تیم طراحی ما جدا میباشند و همکاری با این تیم داریم
و ماهم در تخصص خودمان ادامه به کار میدهیم و طراحی را به دست حرفه ای ها میگذاریم![]()
ویرایش توسط host-net : March 20th, 2014 در ساعت 13:23
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
سلام دوست عزیز
اگر خواستید میتونیم بهتون هاست بدیم.
اما در مورد طراحی متاسفانه کمکی نمیتونم بکنم بهتون.
موفق باشید
لوکس وب دات آی آر
چه خوب می شد اگه هر کس جداگونه به فعالیت تخصصیش می رسید...
الان همه هاستینگ هستن،طراح وبسایت هستن،اس ای او کار هستن،کانفیگر سرور هستن،....!!!
برای مثال،سایت این۲ دوست عزیزمون که برای طراحی سایت اعلام آمادگی کردن رو آنالیز می کنم،خودتون به عمق قضیه پی ببرید...
سایت اول:نور وب
کد سایت شامل ۲۷ ارور و ۲۹ اخطار هست.
این لینک رو هم خودتون مشاهده بفرمایید:
Latest Performance Report for: http://noor-web.ir/ | GTmetrix
سایت دوم: هاست نت!(که شخصا دیروز یک هاست ازشون خریدم.)
این سایت از نظر تعداد خطاهای کد نویسی بهتر از سایت قبل هست،اما از نظر سرعت و ... وضعیت خیلی بدی داره!
Latest Performance Report for: http://host-net.in/ | GTmetrix
اصلا وارد مقوله های امنیت و گرافیک و ... هم نشدم.خواستم یکم استارتر رو روشن تر کنم.
امیدوارم دوستان ناراحت نشن از ما.
به امید روزی که هرکس با توجه به تخصص خودش کار انجام بده...
1- قالب نور وب جدیدش در حال طراحی میباشد و تا یک ماه دیگه بارگزاری میشه
2- این خیلی بده که ادم یک سایتو خراب کنه برای 10.000تومان پول!!!
3- درضمن ما یک نفر نیستیم که هم طراحی کنیم هم هاستینگ و هم چیزهای دیگه بهتره اول سایت مارو بررسی میکردید ای کاش حرف زدن هم کوپن داشت تا هرچیزی هرجایی نگیم!!! دوستانی که باما کار کردند خوب میدونند ما تیم طراحیمون با تیم میزبانی وب فرق داره
اول اینکه توضیح بدم که مخاطب من استارتر بود،که میخواست هاستینگ و طراحی وب رو یک نفر/تیم انجام بده!بعد هم:
۱-نظر من راجع به سایت فعلی بود!
۲-من اصلا کار طراحی انجام نمیدم!متوجه اون بخش ۱۰.۰۰۰ تومن پول نشدم!(مگه شما برای طراحی وبسایت ۱۰ هزار تومن میگیرید!؟!؟!)
۳-عزیز خب شما که لالایی بلدین،چرا خوابتون نمیبره؟!
دلیلی برای ادامه این مطلب تو این تاپیک نیست،در صورت تمایل توی پ.خ پیگیری کنید.
موفق باشید.
تو محل عمومی عابروی یک سایت بردید اون سایت هم از طریق همین محل عمومی پیگیر و پاسخ شمارو میده مگه شما پیغام خصوصی دادی که پیغام خصوصی جوابتونو بدم؟ باید همه چی مشخص بشه
مخاطب شما استارتر بوده میتونستی به استارتر پیغام خصوصی بدی
درضمن فکر نکن خیلی زرنگی راحت میتونستیم یک کاری کنیم ای پی های این سایت نتونه سایت مارو باز کنه که اینجا برای خود شیرینی چیزی بخوای گفته باشی
آقای عزیز،آبروی شما به هیچ عنوان نرفته!من فقط ایراد های کد نویسی سایتتون رو برای برطرف سازی گوشزد شدم!به این میگن بردن آبروی یک سایت؟!اگه اینجوری باشه،sun باید در gtmetrix رو به خاطر عمومی کردن گزارش Latest Performance Report for: http://www.sun.com/ | GTmetrix تخته میکرد!!!
پیشنهاد می کنم به جای بستن آی پی های این سایت(که بعید میدونم شدنی باشه-بیشتر از ۱۰۰ سرور داره این سایت!!!)،سعی کنید مشکلات رو برطرف کنید.اینجوری وقتی میاید و ریپلای میدید که "من طراحی وبسایت انجام میدم"،۱۰۰ نفر تاییدتون میکنن!دوران "کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره" گذشته...
نمیدونم جوابتونو بدم یا خیر...
بنده بخش سایت و مدیریت فروش رو تحت نظر دارم...
این قالب هم قالب آماده است و ما فقط ادیت مطالب کردیم که مطمئنا همه میدونن...
برای قالب جدید هم آماده هستیم و نیازی نمیبینم بیشتر از این براتون توضیح بدم...
شما هم جالبه که فقط مشتری هستین و برای همه تایین تکلیف میکنید...
اگر خودتون طراح هستین آفر بدین بجای اینکه بدون هیچ دلیل خاص و ویژه ای یا تجربه ای از کار با ما بیاین تلاش کنید تا شرکتهای دیگه رو زیر سوال ببرید....
انشالله در سازندگی موفق باشید نه خراب کردن اسم دیگران
ویرایش توسط AliFatehi : March 20th, 2014 در ساعت 13:30
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)