سلام در اقدامی جدید سی پنل سایت رسمی اش را برای ایراناین بست!
وضعیت شدیدا قرمزه!
سلام در اقدامی جدید سی پنل سایت رسمی اش را برای ایراناین بست!
وضعیت شدیدا قرمزه!
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
اینم یه توهین به ایرانیان
http://www.cpanel.net/sanctions/iran.html
عربی نوشتن عوضیا!
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
بوق بوق
به درک که باز نمیشه
اینقدر این cpanel رو مامانی بار میارید
بزارید هر کاری خواست بکنه ما که فعلا داریم باش کار میکنیم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
دولت آمریکا با اون اهن و تلوپش درخواست دوستی کرده به ایران اونوخت یک شرکت به این فزرتی حتی فراتر از قوانینشون کشورش عمل می کنه.
حسابی کفرین از ما
با این موافقمسایت غیر اخلاقی هستش به گرداب هم آمار می دیم که جلبش کنه !
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
من فکر میکنم اگر روز اول که تحریم شروع شد ما همه انتقال میدادیم و دیگه از cPanel استفاده نمی کردیم بعد از چند ماه می فهمیدن چه غلطی کردن و تحریم رو خودشون پس می گرفتن
ولی طرف حالا فهمیده ما اگه آی پی بسته بشه بازم خرید می کنیم اگه با اسم ایران ببندن مشخصات رو تغییر میدیم پس اون ضرری نمی کنه و فقط ما ضرر می کنیم که اگر بست بازم با یه آی پی دیگه خرید می کنیم و اونم سود بیشتری می کنه! و جالب اینکه با این کارش که هیچ فرقی هم براش نمی کنه (چون کسی با آی پی ایران از اون خرید یا سوال و... نمی کنه) فقط می خواد به شعور ایران و ایرانی توهین کنه!
ما که سایتشو برامون باز شد :D
ولی بازم میرم به cpanel میگم این صفحه که عربی نوشتن رو بیان به فارسی ترجمه کنیم براشون :D
دلشــــــــــــــــــــــ ــــــون خوشه ها.
http://www.ustreas.gov/offices/enfor...ofac/programs/
چقدر جالبه...
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)