نوشته اصلی توسط
x00t
با سلام و خسته نباشید
بنده یدونه سایت تقریبا پر بازدید دارم تقریبا با روزی 9000 بازدید.
یدونه سرور مجازی ابری میخوام براش .
یک نکته مهم :
برای من هیچگونه مسئله ی هزینه مطرح نیست پس برام قیمت سرویس مهم نیست فقط میخوام بهترین سرور مجازی (وی پی اس) ابری ممکن و بخرم با پشتیبانی قوی و ... مهم نیست دیتاسنتر کجاس و ... از لحاظ مالی هم مشکلی ندارم فقط لطفا بهترین سرور هایی رو که یا دارین یا سراغ دارین و معرفی کنین (خواهش میکنم!)
بهترین و میخوام منابع هم کم بود مشکلی نیست فقط بهترین لطفا.
با تشکر

نوشته اصلی توسط
x00t
انشاءالله نهایت تا 24 ساعت دیگه خرید از بین پیشنهادات یکی از این دوستان در این تاپیک انجام میشه.
لازم به تاکید نیست اما بازهم میگم بنده به این خاطر میگم بهترین که میخوام از لحاظ سرور خیالم راحت باشه و برام مهم نیست چقدر هزینه میپردازم ولی میخوام یه وی پی اس ابری باشه که بعد از خرید دیگه خیالم از جانب سروری که سایتم روشه خیالم راحت باشه و هیچگونه مشکلی پیش نیاد.
پس از دوستانی تقاضا دارم که پیشنهاد بدن که واقعا بهترین سرویس و ارائه میدن برام مهم نیست چقدر هزینه میپردازم فقط بهترین.
طوری نباشه که بعد از خرید خدایی ناکرده مشکلی پیش بیاد.
از اساتید اگه خودشون هم ندارن ولی سراغ دارن خواهش میکنم معرفی کنن بهم.

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم
بنده یادم رفت توی پست اول ذکر کنم تمام پیشنهاداتی که اساتید و فروشندگان محترم در این تاپیک میدن فردا بعد از ظهر همراه شریک بنده (سایتی که قراره براش سرور بگیریم ماله دوتامونه!) بررسی میشه و فردا تا ساعت 11 شب خرید انجام شده (100% از یکی از دوستانی که در همین تاپیک پیشنهاد دادن.) و نتیجه همینجا اعلام خواهد شد.
پس چند تا خواهش :
1-فقط از طریق همین تاپیک و یدونه پست پیشنهاد خودتون و مطرح کنین(پیقام خصوصی ندین لطفا!)
2-سعی کنین واقعا بهترین سرویس و معرفی کنین اگه هم ندارین لطفا پیشنهاد ندین.
3-اگه یه جای خوب میشناسین معرفی کنین حتما.
4-سرویس خریداری شده که ایشالا فردا این موقع خریداری میشه در اول به صورت 1 یا حداکثر 3 ماهه خریداری خواهد شد و بعد از اتمام این زمان و راضی بودن از سرویس خریداری شده به مدت یک ساله و یا حتی بیشتر نیز خریداری خواهد شد.
5-سرویس خریداری شده بعد از استفاده توسط بنده و شریکم به صورت کامل نقد خواهد شد و در همین فروم قرار خواهد گرفت (اگه خوب باشد واقعا ماهم با دلیل و مدرک میگیم خوب بود و ازش راضی بودیم و اگر خدایی نکرده بد شد ما حقیقت و خواهیم گفت.)
6-باز هم خواهش میکنم بهترین سرویس و معرفی کنین و الکی سرویس های معمولی رو نگین تاکیدا عرض میکنم از لحاظ مالی مشکلی نیست فقط بهترین سرویس و معرفی کنین خواهشا مشکل پول نداریم هر چقدر گرون باشه مشکلی نیست.(فقط طوری باشه که واقعا فراموش کنیم تو این مدت اصلا از سروری استفاده میکنیم!هیچگونه مشکلی پیش نیاد!)
تا اونجا که تونستم کاملا توضیح دادم که چی میخواییم و نیازمون به چیه پس منتظر پیشنهادات(واقعا بهترین ها)هستیم.
این آخرین پست بنده در این تاپیک تا زمان انتخاب سرویس و خرید اون هست که فردا ساعت 11 شب مورخ 23 / 11 / 92 نتیجه رو اعلام میکنیم.
تقریبا تا ساعت 9 - 10 شب فردا نیز فرصت دارین پیشنهاداته خودتون و بفرمایین.
با تشکر از همگی
امیدواریم در اولین خریدمون توسط انجمن وب هاستینگ ایران هم ما راضی بشیم و هم شما.
ارادتمند شما
گنجی