سلام. لطفا چند تا شرکت خارجی معتبر معرفی کنید که هاست " Unlimited " ارائه بدند اگر هم نامحدود نداشتند پلانش حداقل 100 گیگ فضا داشته باشه.
گفتم اروپا چون مثل آمریکایی ها مشکلی با ایرانی ها و دامنه دات آی آر نداشته باشند فردا نبندنش بیجاره بشیم...![]()
سلام. لطفا چند تا شرکت خارجی معتبر معرفی کنید که هاست " Unlimited " ارائه بدند اگر هم نامحدود نداشتند پلانش حداقل 100 گیگ فضا داشته باشه.
گفتم اروپا چون مثل آمریکایی ها مشکلی با ایرانی ها و دامنه دات آی آر نداشته باشند فردا نبندنش بیجاره بشیم...![]()
چرا از شرکت های ایرانی نمی گیرید ؟ خیلی هاشون هستند که هاست اروپا با کیفیت خوب میدند ....
با قدرتی بیشتر باز می گردیم ...!
کانفیگ سرور | طراحی و کد نویسی سایت | مشاوره جهت ساخت سایت و انتخاب هاستینگ | انجام Seo سایت شما | معرفی نویسنده و انجام کار وبمسترینگ
از arvixe.com می تونید بگیرید ، اکثر هاست های اروپایی گیر به هاست نمیدن کافیه اطلاعات تون همخوانی داشته باشه با هم. اما پلن نامحدود و تقریبا بی دردسر همین arvixe هست، هر چند بالشخصه هاست نامحدود رو توصیه نمی کنم!
با arvixe.com آشنایی دارم حتی پیش ثبت نام هم کردم برای هاست گرفتن ، کسی رو هم دارم که برام کار پرداختش رو انجام بده ، اما اکانتم وریفای نشده کارت اعتباری ندارم هر مدرکی هم آپلود کردم نشد. خبر دارم که یکی از مدیر هاش ایرانیه و کار ایرانی ها رو راه میندازه اما مشکل من با arvixe اینه که چون شرکت آمریکاییه و داره با این کارش نقض قانون ایالات متحده انجام میده و ما رو زیر میزی رد میکنه و با کوچکترین تق و توق احتمالش زیاده که بریم رو هوا و هرچی طی چند سال رشتیم یک شبه پنبه بشه!
کاملا صحیحه البته یکی از مدیرانش نیست ، موسسش هست آقای اروند ثابتیان. به خاطر همین سرویس میده اما حرف شما کامل درسته گیر بهش بدن مجبوره همه رو رد کنه، در کل باید خودتون بک آپ منظم بگیرید.
اروپایی بخاین می تونید از سرویس هاست دیتاسنترهای معتبر مثل هتزنر یا گیگا استفاده کنید. پلن های هتزنر رو ببینید برای هاستینگ بد نیست
بک آپ می تونی بگیری اتوماتیک یا دستی. چاره ای نیست اگر از هاست ناشناخته بخرید یا کسی که احتمال بستن داره.
Hosting solutions: Webspace, VPS, Dedicated Server, Colocation - Contabo.com این هم آدرس گیگا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)