با سلام خدمت دوستان
بنده بیت لاکر روی یکی از درایو هام فعال کردم . الان یک بار که رمز وارد میشه تا زمانی که سیستم عامل مجدد راه اندازی نشه ( restart - log off & ... ) همینطور UNLock میمونه .
چطور میشه بدون نیاز به موارد فوق مجدد قفلش کرد ؟
با سلام خدمت دوستان
بنده بیت لاکر روی یکی از درایو هام فعال کردم . الان یک بار که رمز وارد میشه تا زمانی که سیستم عامل مجدد راه اندازی نشه ( restart - log off & ... ) همینطور UNLock میمونه .
چطور میشه بدون نیاز به موارد فوق مجدد قفلش کرد ؟
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
روش اول:
cmd رو با دسترسی administrator اجرا کنید. به فرض درایوی که انکریپت شده : d هست اینو بزنید
روش دوم:کد:manage-bde -lock -forcedismount d:
فایل پیوست رو دانلود کنید و بعدش فایل lock-bde.vbs رو توی پوشه windows/system32 کپی کنید و بعدش فایل Add_lock-bde.reg رو اجرا کنید.
حالا روی درایو که انکریپت شده راست کلیک میکنید و lock drive رو میزنید
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
بعد که دستور رو زدین چه اروری داد؟
واسه خودم همین دستوری که گفتم اجرا شد
![]()
http://s5.picofile.com/file/8110619634/bitlocker.png
بعدش هیچ اتفاقی نمیوفته و بسته میشه پنجره !
کدی که وارد میکنم
درایو هم آنلاک هست !کد:manage-bde -lock -forcedismount f:
ویرایش توسط reza* : January 25th, 2014 در ساعت 23:38
این را تست کنید.
کد:manage-bde –lock f:
باز هم مثل قبل
به هر حال فایل هایی که دوستمون قرار داد مشکل رو برطرف کرده .
ورژن بیت لاکر من و hassanshaikhi هم متفاوت هست . ممکنه از این باشه ؟
عجیبه آخه روش دوم هم در واقع از همون کد روش اول استفاده میکنه
همونطور که گفتند dismount رو حذف کنکد:Drive = "" Last = Wscript.Arguments.Count - 1 For n = 0 To Last Drive = Drive & " " & Wscript.Arguments.Item(n) Next Drive = Replace(Drive,":\",":") CreateObject("Shell.Application").ShellExecute "manage-bde.exe", "-lock -forcedismount " & Drive, "", "runas", 0
کد:manage-bde -lock f:
واسه من کار کرد عالی بود
چون ویندوز من 8 هست ورژن فرق میکنه ولی اون دستور مشترک هست توی ویندوز 7 هم باید کار کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)