نوشته اصلی توسط
pakradm
جناب آقای کریمی
نمیدانم شما فارغ التحصیل کدام دانشگاه کشور هستید که در آن به دانشجوی کامپیوتر #C یاد می دهند!!!
تمام دانشگاه های دولتی و معتبر نظیر تهران، شیراز و ... همگی در درس مبانی برنامه نویسی زبان C ، در درس برنامه نویسی پیشرفته زبان ++C و در درس ساختمان داده ها Java را آموزش می دهند.
چه دوست داشته باشیم و چه نداشته باشیم سرعت اجرای NET. سریعتر از PHP است، چون دستورات شما که تحت #C نوشته شده اند توسط ماشین مجازی NET. به کدهای بسیار نزدیک به ماشین Compile می شوند. اما در PHP کلیه دستورات در هر بار فراخوانی صفحه یکبار از اول Compile شده، به کدهای ماشین ترجمه و اجرا می شود(Interpreter). یکی از عیوب بزرگ PHP عدم مدیریت صحیح حافظه است چون شما در زبان PHP نوع متغیر را تعریف نمی کنید که مثلا Integer هست یا String واسه همین برنامه مجبوره بزرگترین حافظه را در نظر بگیره
احتمالا شما در پاسخ به این حرف من می گویید پس چرا PHP که این همه ایراد دارد اینقدر گسترش یافته است...
در جواب شما خواهم گفت در کشور های خارجی به دلیل رعایت قوانین کپی رایت وقتی یک برنامه نویس بخواهد Visual Studio 2012 Ultimate را نصب نماید باید مبلغ 13,300$ هزینه پرداخت نماید یعنی تقریبا 40 میلیون تومان اما همین شخص وقتی وارد ایران می شود میتواند همین نرم افزار را با 3000 تومان تهیه نماید... البته اینکه PHP همچنین IDE قدرتمندی را در خواب هم ندیده است را فعلا چشم پوشی می کنیم!!!
علاوه این هزینه خرید License نرم افزار های Windows Server 2012 و SQL Server 2012 را جهت میزبانی سایت های مبتنی بر NET. در نظر بگیرید و ببینید چه هزینه سرسام آوری واسه خارجی ها می شود و چه هزینه مفتی واسه ما ایرانی ها!!!!
یه قانون در تمام دنیا وجود دارد که می گوید::: هر چقدر پول بدهی همان قدر آش میخوری!!!
کسی که بخواهد برنامه نویسی حرفه ای کند باید پولش را هم بدهد، مطمئن باشید اگر در ایران همین الان رعایت قوانین Copyright الزامی شود همه مردم به سمت PHP حمله می کنند، چرا؟؟؟... چون مجبورند و پول این همه هزینه را ندارند!!!
لذا با تمام تفاسیر بالا به نظر من هر کسی که میگوید PHP و MySQL بهتر از #C و SQL Server است فقط و فقط نشان می دهد بلد است کد بزند و ذره ای علم در زمینه مهندسی نرم افزار ندارد(یه تایپیست)!!!
راستی گفتم MySQL.... اگر بخواهم از ایرادات و ضعف های این سیستم بانک اطلاعاتی در مقایسه با SQL Server بگویم یه چندین صفحه ای باید حرف بزنم و سر شما عزیزان را به درد آورم!!!... همین قدر بس که Performance آن در حجم اطلاعات بالا بسیار بسیار پایین تر از SQL Server است. واسه همین است که MySQL رایگان و SQL Server 2012 Standard قیمتش 7,500$ می شود!!!
اگر شما میگویید یاهو و فیس بوک بر اساس PHP نوشته شده اند من هم میگویم سایت های ناسا و Motorola و Nokia بر اساس ASP.NET هستند!!
در ایران هم هر شرکتی که عاقبت اندیش باشد، هر شرکتی که مسئول IT آن واقعا مهندس کامپیوتر باشد نه اینکه آفتابه سازی خونده باشه قطعا به سراغ شرکت های معتبری که در زمینه NET. فعالیت می کنند خواهد رفت. وقتی در ایران اینچنین امکانات گران قیمیتی به صورت رایگان در اختیار ماست چرا طرفداری کوکورانه از یه سیستم ضعیف کنیم؟؟؟!!!
امیدوارم مفید بوده باشه!!!