صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: نیازمند حساب وریفای شده با مدارک

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن n4ser آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    512
    تشکر شده در
    395 پست

پیش فرض نیازمند حساب وریفای شده با مدارک

من یک حساب وریفای شده پی پال میخوام همه چیزش معلوم و مشخص باشه و واغعی باشه که اگر فردا لیمیت شد مدارک باشه از لیمیت در بیاد لطفا قیمت بدین
    ویرایش توسط n4ser : December 28th, 2013 در ساعت 11:21

2. تعداد تشکر ها از n4ser به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    512
    تشکر شده در
    395 پست

پیش فرض پاسخ : نیازمند حساب وریفای شده با مدارک

نبود؟

4. تعداد تشکر ها از n4ser به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    26,926
    تشکر تشکر شده 
    1,769
    تشکر شده در
    1,338 پست

عضو انجمن fanous_m آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    705
    تشکر شده در
    521 پست

200 تومان با حساب بانکی آمریکا
    گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
    www.aratweb.com
    وایبر - تلگرام : 09369861607

7. تعداد تشکر ها از fanous_m به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    512
    تشکر شده در
    395 پست

توجه ! یک نفر به ایدی یاهو من پی ام داده و گفته دلار میفروشم و بعد از صحبتی که با این خانم داشتیم فهمیدیم به گفته خودشون دلار هکی دارن و میخواستن به ما بفروشن و ما چون پیشنهاذ ایشون رد کردیم و نخریدیم ایشون مارو تحدید به هک کردن و با یک لینک عکس ای پی مارو زدن و قراره مارو هک کنن که هزار سال نمیتون نه ایشون بلکه هرکیم جا ایشون با شن نمیتونن امنیت سیستم بنده بالاست اینو میخواستم بگم ایشون یوزر همین انجمن هستن مواضب باشید بهتون دلار هکی نفروشن یا هکتون نکنن ایدی طرف اینه sara.pori@yahoo.com شماره تماس و ادرس منزل کلیه اطلاعات ایشون رو در همین تاپیک میزارم اینم بگم ایشون به دلایل مربوطه تحت پیگرد پلیس سایبر قرار گرفتن اینو گفتم فقط محض اطلاع بود مدیران لطفا پاک نکن

9. تعداد تشکر ها از n4ser به دلیل پست مفید

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط n4ser نمایش پست ها
    توجه ! یک نفر به ایدی یاهو من پی ام داده و گفته دلار میفروشم و بعد از صحبتی که با این خانم داشتیم فهمیدیم به گفته خودشون دلار هکی دارن و میخواستن به ما بفروشن و ما چون پیشنهاذ ایشون رد کردیم و نخریدیم ایشون مارو تحدید به هک کردن و با یک لینک عکس ای پی مارو زدن و قراره مارو هک کنن که هزار سال نمیتون نه ایشون بلکه هرکیم جا ایشون با شن نمیتونن امنیت سیستم بنده بالاست اینو میخواستم بگم ایشون یوزر همین انجمن هستن مواضب باشید بهتون دلار هکی نفروشن یا هکتون نکنن ایدی طرف اینه sara.pori@yahoo.com شماره تماس و ادرس منزل کلیه اطلاعات ایشون رو در همین تاپیک میزارم اینم بگم ایشون به دلایل مربوطه تحت پیگرد پلیس سایبر قرار گرفتن اینو گفتم فقط محض اطلاع بود مدیران لطفا پاک نکن
    بابا کاراگاه ! در کمتر از چند دقیقه دستور پیگرد قضایی رو برای پلیس بین الملل صادر کردید؟ :دی

برای درخواستتون پاس دارید؟

11. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

سلام

پاسپورت دارید؟

13. تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    53
    تشکر شده در
    33 پست

توجه ! یک نفر به ایدی یاهو من پی ام داده و گفته دلار میفروشم و بعد از صحبتی که با این خانم داشتیم فهمیدیم به گفته خودشون دلار هکی دارن و میخواستن به ما بفروشن و ما چون پیشنهاذ ایشون رد کردیم و نخریدیم ایشون مارو تحدید به هک کردن و با یک لینک عکس ای پی مارو زدن و قراره مارو هک کنن که هزار سال نمیتون نه ایشون بلکه هرکیم جا ایشون با شن نمیتونن امنیت سیستم بنده بالاست اینو میخواستم بگم ایشون یوزر همین انجمن هستن مواضب باشید بهتون دلار هکی نفروشن یا هکتون نکنن ایدی طرف اینه
    sara.pori@yahoo.com
    شماره تماس و ادرس منزل کلیه اطلاعات ایشون رو در همین تاپیک میزارم اینم بگم ایشون به دلایل مربوطه تحت پیگرد پلیس سایبر قرار گرفتن اینو گفتم فقط محض اطلاع بود مدیران لطفا پاک نکن
    بابا تو دیگه کی هستی
    پلیس سایبر چیه
    پلیس فتااااا عزیزم
    چه بچه های کوچلو پیدا میشه تو وب سایت

تو خودت سرت را کلاه گزاشتن نتونستی کاریی کنی الان میخوای با چت ادرسشو در بیاری

با سلام . دوستان عزیز همین طور که دیشب اعلام کردم
    (و نمیدوم چرا مدیران انجمن بدون هیچ دلیلی تاپیک من رو که با مدرک هم باز شده بود حذف کردن در صورتیکه هدف من اطلاع رسانی به هموطنان عزیزم بود) کلاه 400 هزار تومانی توسط سئو کاری با آی دیseo_plus@yahoo.com
    بر سر من گزاشته شد و نه تنها پول من رو این آقا بالا کشید در حال حاضر وضعیت ورودی گوگل من هم وخیمه طوری که از روزی 2000 هزار آی پی به روزی 50 آی پی رسیده !
    از دوستان سئو کار که میتونن وضع سایت من رو به قبل بر گردونن تقاضا میشه که اعلام کنین . فقط نکته ای اعلام کنم که هزینه رو بعد اینکه سایتم سر حال شد پرداخت میکنم که باز مشکل پیش نیاد .

ajaaab
    با تشکر .
    ویرایش توسط xxxman : December 29th, 2013 در ساعت 03:32

15. تعداد تشکر ها از xxxman به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    512
    تشکر شده در
    395 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط xxxman نمایش پست ها
    بابا تو دیگه کی هستی
    پلیس سایبر چیه
    پلیس فتااااا عزیزم
    چه بچه های کوچلو پیدا میشه تو وب سایت

تو خودت سرت را کلاه گزاشتن نتونستی کاریی کنی الان میخوای با چت ادرسشو در بیاری

ببین شما یک بچه 13 ساله هستی از طرز حرف زدنت معلومه نه من که 27 سالمه؟ با چت ادرس کسی رو در بیارم؟ این حرفت یعنی چی؟ بنده ایتجا عضوم که از انجمن استفاده کنم نه اینکه مثل بعضیا بیام سو استفاده کنم؟ بنده پسر عموم معاون وزیر کشور هستن و و از طریغ یک اشنا که تو سایبر داشتیم در حال پیگیری هستیم بعدشم من از 77 پای نت هستم دنبال هک نیستم چون سودی نداره برام ولی به اندازه کافی علمشو دارم هک اینجور کار ها چه سودی داره واسم ولی بعضیا تا 4تا چیزی یاد میگیرن میگن هکریم ما من نیاید هویت ایشون رو فاش باید به شماها دلار هکی بفروشن بعدش که بفهمین پشیمون میشین این انجمن جای بچه ها نیست
    ویرایش توسط n4ser : December 30th, 2013 در ساعت 12:31

17. تعداد تشکر ها از n4ser به دلیل پست مفید

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط n4ser نمایش پست ها
    ببین شما یک بچه 13 ساله هستی از طرز حرف زدنت معلومه نه من که 27 سالمه؟ با چت ادرس کسی رو در بیارم؟ این حرفت یعنی چی؟ بنده ایتجا عضوم که از انجمن استفاده کنم نه اینکه مثل بعضیا بیام سو استفاده کنم؟ بنده پسر معاون وزیر کشور هستن و و از طریغ یک اشنا که تو سایبر داشتیم در حال پیگیری هستیم بعدشم من از 77 پای نت هستم دنبال هک نیستم چون سودی نداره برام ولی به اندازه کافی علمشو دارم هک اینجور کار ها چه سودی داره واسم ولی بعضیا تا 4تا چیزی یاد میگیرن میگن هکریم ما من نیاید هویت ایشون رو فاش باید به شماها دلار هکی بفروشن بعدش که بفهمین پشیمون میشین این انجمن جای بچه ها نیست

دوست عزیز بنده به شما پیشنهاد می کنم. به جای اینکه در اینجا تاپیک ایجاد کنید و منتظر پاسخ دوستان برای حساب پی پال باشید. از پاسپورت دیپلماتیک پدرتان جهت افتتاح حساب استفاده کنید. به هر حال این پاسپورت دارای مصونیت سیاسی - دیپلماتیک در تمام امور اداری در کشور های دیگر می باشد !

19. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)