با سلام خدمت اساتید
من یک سرور لینوکس دارم که بر روی اون پلسک نصب هستش نمیدونم چند روزه که سایت بالا نمیاد وقتی آیپی سایت رو در قسمت dns های شبکه خودم اضافه میکنم سایت بالا میاد فقط چند روزه این مشکل پیش امده ممنون میشم کمکم کنید .
با سلام خدمت اساتید
من یک سرور لینوکس دارم که بر روی اون پلسک نصب هستش نمیدونم چند روزه که سایت بالا نمیاد وقتی آیپی سایت رو در قسمت dns های شبکه خودم اضافه میکنم سایت بالا میاد فقط چند روزه این مشکل پیش امده ممنون میشم کمکم کنید .
خوب این کاملا طبیعی هست . شما باید ای پی سایت رو به دی ان اس بدید تا سایت باز بشه . در غیر این صورت چطور مرورگر ها میتونن ای پی سایت رو برای نمایش پیدا کنند؟
نه منظورم این هستش که ip باید در قسمت dns سیستم و یا شبکه خود و یا هر کسی که میخواد سایت باز کنه وارد بشه عزیز
احتمالا از تنظیمات دی ان اس شما مشکل هست . از intodns چک کنید و یا آدرس سایت رو قرار بدید و یا پخ کنید تا بتونیم بررسی کنیم
شما تنظیمات دی ان اس رو به درستی انجام نشده و یا حتی اصلا نشده . آیا از سرور مجازی استفاده میکنید ؟ یا میزبان وب دارید؟ دامنه ی شما روی ns1.kabuuk.com.namesilo.com تنظیم شده ! آیا این رو خودتون انجام دادید؟ دسترسی به پنل دامنه وبسایت و دامنه ای که برای nameserver انتخاب شده دارید؟
ویرایش توسط cartman10mpi : February 21st, 2016 در ساعت 20:20
نه من انجام ندادم
دسترسی بدم دوستان کسی هستش زحمتش بکشه ؟
برای این کار دسترسی به پنل دامنه و میزبان(پلسک) شما لازم هست . براتون میتونم انجام بدم . لطفا اطلاعات لازم رو ارسال بفرمایید .
سلام
اطلاعات پلسک میتونم ارسال کنم خدمتتون اما اطلاعات دامین متاسفانه سایتی که ازش خرید کردم جمع کرده من چکار باید انجام بدم ممنونم دوستان کمکم کنن
متاسفانه بدونه پنل دامنه کار امکانپذیر نیست . باید nameserver ها رجیستر بشه و دامنه ی مورد نظر روی اون ها ست بشه . سعی کنید با شرکت اصلی دامنه در ارتباط باشید تا شاید بتونید دسترسی رو پس بگیرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)